انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: دوستی
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
من آرزو ندارم که همه چیز برای همه مردم  باشم  ..

ولی ...دوست دارم که اقلا  برای یه نفر یه چیزی باشم

[bgcolor=#FFFFE0]اگه شما به طور مداوم بخواین رفتار مردم رو سبک .سنگین کنین ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]فرصتی برای دوست داشتنشون پیدا نخواهید کرد [/bgcolor]
 [bgcolor=#ffffe0]دوسنی[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] مرهمی بر دردها و  غصه های ما هست ..سختی هارو برای ما آسون میکنه[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]..فشارهای روحی رو تخلیه میکنه [/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]پناهگاهی هست برای مصیبت ها و  رنجهای ما ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]مشاوری برای تردید ها   و روشنی بخش افکار مون [/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]نگران نباش از اینکه  امروز روز آخر دنیا هست .[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0].چون قبــلش  تو استرالیا فرداست [/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]تو بهترین دوست من برای همیشه خواهی بود و ما همیشه با هم خواهیم بود[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] و جدا نمیشیم واگه تو قبل از من از دنیا بری[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] از خدا میخوام تو بهشت یه اتاق دو نفره واسه ما نگه داره[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]زندگی و عشق مثل هم هسنن..همیشه راحت نیستن و همیشه شادی به همراه ندارن [/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]..ولی وقتی ما نمیتونیم از زندگی هیچوقت دست بکشیم ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]پس چرا از عشق دست بکشیم؟؟[/bgcolor]
 [bgcolor=#FFFFE0]ما همیشه کسی رو احتیاج داریم که بتونیم بهش پناه بیاریم  ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]کسی که به هیچ چشمداشتی  همیشه با ما  میمونه[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]پس وقتی از همه جا نا امید شدی و احتیاج به نیرویی داشتی که بهت کمک کنه که [/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]بتونی ادامه بدی..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]من هستم و بهت کمک میکنم و دستت رو خواهم گرفت[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffe0]دوستای[/bgcolor][bgcolor=#ffffe0] واقعی وخوب مشکل پیدا میشن ..و ترک کردن اونا سخت و فراموش کردنشون غیر ممکنه  [/bgcolor]
[bgcolor=#FAEBD7]یه دوست واقعی کسی هست که وقتی همه دنیا دارن  ترکت میکنن اون به طرفت بیاد [/bgcolor]