از عابدی پرسیدند: روی نگین انگشترم چه حک کنم که وقتی شاد شدم به آن بنگرم و وقتی غمگین شدم به آن نظر کنم ؟
گفت : حک کن " میگذرد "
گل رزی که در باغ شکوفه می زند برای چیز دیگری شکوفه نمی زند ! و رودی که به اقیانوس جاری می شود برای چیز دیگری جاری نمی شود --جاری شدن لذت بخش است . جاری بودن جشن است. تو در عشقی -- عشق تو را به جایی راهنمایی می کند ؟ لذت عشق از خود آن می آید . نیازی به هدف دیگری نيست . آن برای خودش کافی است .
اوشو
انچه شما در مورد خودتان فکر میکنید، بسیار مهمتر از چیزی است که دیگران در مورد شما می اندیشند
سنکا
هرگاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست. نه بزرگی اشتباه .
ﻋﺠﯿﺐ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﯾﺎ...
ﻫﻤﯿﻨﮑﻪ ﻏﺮﻗﺶ ﻣﯿﺸﻮﯼ ﭘﺲ ﻣﯿﺰﻧﺪ ﺗﻮﺭﺍ.ﺩﺭﺳﺖ ﻣﺜﻞ ﺁﺩﻣﻬﺎ...
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺩﺭﻭﻥ ﺩﺭ ﺁﺭﻭﺯ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﺗﻮ ﺟﺎﯼ ﺩﺍﺭﺩﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﺍﺷﯿﺎﺀ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩ ﺗﻮ
از اوج قله تا زمانی که ادامه دارد لذت ببرو وقتی نوبت دره فرا رسید ، از دره لذت ببر.دره چه اشکالی دارد؟پایین بودن چه اشکالی دارد؟ آن به معنی استراحت است.قله یعنی هیجان، و هیچ کس نمی تواند مدام در هیجان باشد.
اوشو
خدا را دوست بدار... حداقلش این است که یکی را دوست داری که روزی به او می رسی...
بيشتر بدبختي انسانها ناشي از اين است كه قيمت و ارزش واقعي چيزها را نمي دانند و قيمتي بيشتر از ارزش واقعي آن را پرداخت مي كنند.((بنجامين فرانكلين))
.
برای اینکه بتوانم در مسیر زندگانی با اطمینان خاطر گام بردارم و عمل کنم .میل فوق العاده ای دارم که بدانم چگونه می توان بین حقیقت و غیر حقیقت ،راست و دروغ و نادرستی و نادرستی تفاوت قایل شد ."دکارت:"