انجمن بانیان بهبودی
نکاتی در مورد زندگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: کتابخانه بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=284)
+--- انجمن: دانلود کتاب (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=285)
+---- انجمن: دانستنیها (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=299)
+---- موضوع: نکاتی در مورد زندگی (/showthread.php?tid=4096)



نکاتی در مورد زندگی - NASIB - 2014-01-19

1- هميشه به مردم بيش از انتظاراتشان ببخشيد و اين کار را با روي خوش انجام دهيد. 2- شعر مورد علاقه تان را حفظ کنيد. 3- هر آنچه که مي شنويد را باور نکنيد. 4- همه دارايي تان را خرج نکنيد. 5- هر چقدر که مي خواهيد نخوابيد. 6- وقتي به کسي مي گوييد "دوستت دارم" واقعاً دوستش داشته باشيد. 7- وقتي مي گوييد "متأسفم"، در چشم طرف مقابل نگاه کنيد. از گفتن کلمات جادويي " معذرت مي خواهم"، "ببخشيد"، "تشکر مي کنم"، "ممنونم" و نظاير اينها براي جبران اشتباه يا کم توجهي دريغ نکنيد. 8- هيچ گاه به روياهاي ديگران نخنديد. 9- عميق و مشتاقانه عشق بورزيد. خصوصا براي همسري که با اعتماد شما را شريک زندگي خود کرده، احترام قائل باشيد. 10- هميشه با مادرتان در تماس باشيد.منبع: سايت خبرآنلاين


RE: نکاتی در مورد زندگی - sadaf - 2014-03-09

نکاتی برای شیشه پاک کردن
یادتان باشد که هیچ کس شیشه شستن را دوست ندارد، چون اصلا” کار دوست داشتنی ای نیست. ولی حالا که قرار است زحمت بکشید، نگذارید با کمی‌ اهمال و بی توجهی زحماتتان هدر رود.
نکاتی مهم برای تمیز کردن شیشه پنجره ها:
در این مقاله روش‌‌های مختلفی به شما معرفی ‌می‌شود که شما ‌می‌توانید با بکار گرفتن آنها خودتان با مواد شوینده ای که معمولا” در همۀ خانه‌‌ها پیدا ‌می‌شود شیشه های پنجره ها را تمیز کنید. این روشها بسیار ساده هستند و ضمنا” حضور بچه‌‌ها به هنگام تمیز کردن شیشه‌‌ها هم چندان خطرناک نیست (ولی برای اطمینان، تا حد امکان آنها را از آن محیط دور کنید). این روشها طی چند مرحله قابل اجرا هستند.
وسایل مورد نیاز جهت شستشوی شیشه ای ساختمان:
فضایی که هوا در آن جریان داشته باشد. به این ترتیب بو و بخار مواد شوینده شما را اذیت نخواهد کرد.
مواد شوینده ای که در هر روش نامبرده شده است با حفظ دقت در مقدار گقته شده تهیه شود.
فنجان‌‌های جداگانه برای استفاده از هر یک از مواد شوینده
ظروف جداگانه برای نگهداری هر یک از مواد شوینده
رول‌‌های حوله‌‌های کاغذی یا روزنامه (هر کدام را که ترجیح ‌می‌دهید انتخاب کنید).
مرحلۀ اول تمیز کردن شیشه پنجره:
بپذیرید که شیشه‌‌ها باید تمیز شوند. یادتان باشد که هیچ کس شیشه شستن را دوست ندارد، چون اصلا” کار دوست داشتنی ای نیست. ولی حالا که قرار است زحمت بکشید، نگذارید با کمی اهمال و بی توجهی زحماتتان هدر رود.
مرحلۀ دوم تمیز کردن شیشه پنجره:
آنچه که نیاز دارید عبارت است از: ¼ فنجان سرکۀ سفید، ¼ فنجان آمونیاک خانگی، ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت، ½ ۱ فنجان آب گرم شیر و یک بطری آب فشان. مواد نامبرده را در یک کاسۀ متوسط بریزید و خوب مخلوط کنید. حال این محلول را در یک بطری آب فشان بریزید و روی شیشه‌‌ها اسپری کنید و بعد با یک حولۀ کاغذی آن را پاک کرده و خشک کنید.
مرحلۀ سوم تمیز کردن شیشه پنجره:
۱ فنجان الکل ایزوپروپیل ( مراقب باشید، قابل اشتعال است)، ۲ فنجان آب سرد شیر، ۱ قاشق غذاخوری سرکۀ سفید و ۲ قطره رنگ غذای آبی تهیه کنید. آب و الکل را در یک کاسۀ متوسط خوب مخلوط کنید. سپس سرکه و رنگ آبی را نیز اضافه کرده و محلول را هم بزنید. این مایع دقیقا” مثل شیشه شوی آبی عمل خواهد کرد.
مرحلۀ چهارم تمیز کردن شیشه پنجره:
۲ قاشق غذاخوری سرکۀ سفید را با حدود ا لیتر آب سرد شیر مخلوط کنید. حال محلول را در بطری آب فشان بریزید و تکان دهید تا مخلوط شوند.
مرحلۀ پنجم تمیز کردن شیشه پنجره:
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو یی که در کمی ‌آب حل شده و یک گالن (۳/۷۸۵۳ لیتر) آب سرد شیر را در یک ظرف بزرگ و مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید. بخشی از این محلول را در یک بطری آب فشان بریزید و استفاده کنید.
مرحلۀ ششم تمیز کردن شیشه پنجره:
½ فنجان آب لیموی خالص را با ۲ فنجان آب گرم شیر مخلوط کنید. محلول بدست آمده را در یک بطری آب فشان بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شود.
مرحلۀ هفتم تمیز کردن شیشه پنجره:
۱قاشق غذاخوری آرد ذرت، ¼ فنجان سرکۀ سفید و ۱ لیتر آب گرم شیر آماده کنید. این مواد را در یک سطل بریزید و خوب مخلوط کنید. این محلول را ‌می‌توانید با یک کهنه یا اسفنج برای شستشو مورد استفاده قرار دهید و یا در بطری آب فشان بریزید و اسپری کنید. قبل از استفاده آن را خوب تکان دهید.
مرحلۀ هشتم تمیز کردن شیشه پنجره:
این فرمول برای شستشوی شیشه‌‌ها در فصل زمستان ایده آل است؛ چون شستشو دهندۀ ضد یخ شیشه‌‌ها است.½ فنجان الکل ایزو پروپیل و ۱ لیتر آب گرم شیر تهیه کنید. این مواد را در یک ظرف کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید. با اسفنج محلول را روی شیشه‌‌ها بمالید و با یک حولۀ کاغذی خشک کنید.
نکات و هشدارها برای تمیز کردن شیشه پنجره:
۱- جهت تمیز کردن شیشه از دستکش استفاده کنید.
۲- برای محافظت در برابر بخار مواد، از ماسک صورت استفاده کنید.
۳- هرگز وقتی آفتاب به شیشه‌‌ها ‌می‌تابد آنها را تمیز نکنید چون خیلی سریع خشک ‌می‌شوند و خطوطی را روی شیشه جای ‌می‌گذارند.
۴- روزنامه و یک شویندۀ مناسب شیشه‌‌ها را برق ‌می‌اندازند.
۵- برای سطح بیرونی شیشه‌‌ها همیشه از مواد شویندۀ قوی تر استفاده کنید زیرا این قسمت از شیشه‌‌ها بیشتر در معرض آلودگی هستند و با گرم و سرد شدن هوا قطرات آب مثل اشک روی آنها لک ‌می‌اندازند.
۶- هرگز خودسرانه شوینده‌‌ها را با هم مخلوط نکنید مگر آنکه دستورالعمل معتبری داشته باشید.
۷- همیشه در فضایی کار کنید که هوا در آن جریان دارد.
۸- هرگز اجازه ندهید بچه‌‌ها به طرف مواد شوینده بیایند.
۹- همیشه مواد شیمیایی شوینده را دور از دسترس بچه‌‌ها نگه دارید.



RE: نکاتی در مورد زندگی - NASIB - 2014-03-16

چگونه یک مدير مشکل پسند را مديريت کنيم ؟

برای حل مشکلات کاری از مهارت‌های مقابله‌ای، ارتباطی و کمی هوشیاری استفاده کنید.
رابطه، حجم وسیعی از زندگی ما را تحت پوشش خود قرار می‌دهد. محیط کار نیز بخش مهمی از زندگی افراد است که با توانایی‌های ارتباطی و مقابله‌ای گره خورده است. برای حل مشکلات محل کار احتیاج به مهارت‌های ارتباطی، مسوولیت و هشیاری داریم.
چگونه مدیر مشکل پسند خود را مدیریت کنیم؟
تحت کنترل قرار دادن یک رییس مشکل پسند اگرچه یک چالش است اما امکان پذیر است.
در ابتدا لازم است دلیل رفتارهای سخت مدیر خود را بیابید.
رفتارهای منصفانه رییس خود را در موضوعات مختلف پی‌گیری کنید.
در بسیاری از موارد رفتارهای غیر منصفانه بازتاب استرس‌هایی است که فراتر از توانایی مدیرتان است. اگر این چنین است شانسی برای تغییر رفتار وجود دارد. اما اگر به نظر می‌آید رفتارهای مدیرتان نتیجه یک خصومت مزمن است، شانس کمی برای تغییر مثبت رفتار وجود دارد.
در واقع شما در مرحله اول احتیاج به راهنمایی صادق یا یک منبع انسانی برای ارزیابی این موضوع دارید.
درمرحله دوم نیاز دارید احساسات منفی معطوف به مدیرتان را مدیریت کنید تا درگیر رفتارهای خود-تخریبی مانند حالت تدافعی یا لجبازی با مدیر نشوید.
سومین مرحله، فهمیدن و مدیریت واکنش‌های منفی است. ممکن است شما در ارتباط برقرار کردن دچار مشکل باشید اما برای حل کردن مشکل احتیاج به محیطی مثبت دارید.
با انتقادهای غیرمنصفانه مدیرمان چه کنیم؟
بایستی با مدیرتان در مورد نگرانی‌هایتان صحبت کنید. یادتان باشد با مدیرتان مقابله نکنید. بین این دو رفتار تفاوت وجود دارد. بایستی غیر خصمانه صحبت کنید مانند ازدواج که بایستی شکایات خود را طوری حل کنید که به رابطه لطمه نزند.
یادتان باشد موفقیت شما وابسته به مهارت‌های شما در ارتباط غیر احساسی و دفاعی است.سعی کنید انتقاد را به عنوان اطلاعاتی با ارزش در مورد انجام بهتر کارها در نظر بگیرید نه آنکه با آن مانند یک حمله شخصی روبرو شوید. شخصیت فردی خود را از شخصیت کاری جدا در نظر بگیرید و سعی کنید رفتارهای دفاعی و رفتارهای هیجانی را کنترل کنید.
به انتقادها به چشم موقعیتی برای نزدیک شدن به رییس و گسترش کار بنگرید. به جای آنکه خود را قربانی جنگ قدرت بدانید، خود را به عنوان یک دوست و همکار رییس در نظر بگیرید.
با استرس‌های کاری چه کنیم؟
استرس به دیدگاه شما وابسته است. یک موضوع برای فردی استرس آور است و برای دیگری تنها موجی از توجه به همراه می‌آورد. استرس آورهای ویژه محل کار خود و نشانه‌های جسمانی و ذهنی آن را بشناسید. اگر پیش زمینه‌ها را بشناسید می‌توانید با تکنیک‌هایی استرس خود را کاهش دهید.
اگر احساس می کنید به صورت شخصی نمی‌توانید با استرس خود مقابله کنید به متخصص روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید.
چگونه احساس قدرت کنیم؟
به هر میزانی که قدرت انتخاب دارید احساس قدرت می‌کنید. آن‍هایی که برای کار خود برنامه ریزی می‌کنند و به صورت مستقیم در مورد شرایط کار، مسوولیت ها و روابط کاری تصمیم گیری می‌کنند و یا توانایی مدیریت دارند، احساس قدرت و انگیزه بیشتری دارند.
با ترس از دست دادن شغل چه کنیم؟
نگرانی در مورد بیکاری در جامعه امروز بی‌تردید امری طبیعی است چرا که تاثیراتی عمیق بر فرد و خانواده برجای می‌گذارد.
بسیاری از افراد بوسیله غیبت، کارشکنی و سنگ اندازی و روش های دیگر سعی در تحکیم موقعیت کاری خود دارند. به جای تمرکز بر دیگران بر خود تمرکز کنید. دانش و مسوولیت خود و توانایی مقابله با مشکلات را افزایش دهید این چنین می‌توانید جایگاه خود را تثبیت کنید.
به روز باشید؛ به روز بودن یعنی افزایش توانایی‌ها برای تغییرات احتمالی.
تنها کسانی می‌مانند که با تغییرات تغییر کنند.



RE: نکاتی در مورد زندگی - sadaf - 2014-03-17

5 راه برای کنار آمدن با اضطراب
همه آدمها هرازگاهی دچار احساس اضطراب، نگرانی، فشار و استرس می‌شوند. در زیر راه‌هایی برای کنترل این احساسات آورده‌ایم:
۱. متخصص تمدد اعصاب شوید.همه ما فکر می‌کنیم که می‌دانیم چطور باید خودمان را ریلکس کنیم. اما دراز کشیدن جلو تلویزیون یا کامپیوتر ریلکس کردن واقعی نیست. (برحسب چیزی که تماشا می‌کنید یا کاری که انجام می‌دهید، ممکن است حتی فشار عصبیتان را بیشتر هم بکند.) درمورد الکل، موادمخدر یا دخانیات هم همینطور است. شاید به نظر برسد که اضطراب و استرس را تسکین می‌دهد اما این وضعیت ریلکسی کاذب و موقتی است. چیزی که بدن واقعاَ به آن نیاز دارد یک تکنیک تمدد اعصاب و ریلکسیشن است — مثل تنفس عمیق، تای‌چی یا یوگا — که تاثیر فیزیکی بر مغز داشته باشد. بعنوان‌مثال، تنفس عمیق به ریلکس کردن یک عصب اصلی که از دیافراگم تا مغز کشیده شده است، کمک کرده و پیامی به کل بدن بفرستد که شل شده و آرام گیرد.
۲. به اندازه کافی بخوابید، خوب غذا بخورید و ورزش کنید.می‌خواهید فکر و بدنتان احساس آرامش کند و برای کنار آمدن با مشکلات زندگی قدرت کافی داشته باشد؟ به اندازه‌ای که بدنتان نیاز دارد بخوابید–نه خیلی زیاد و نه خیلی کم. خوب غذا بخورید: (به جای تقویت انرژی کوتاه‌مدتی که قند و کافئین می‌دهد) از میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین و حبوبات استفاده کنید تا انرژی طولانی‌مدت داشته باشید. و ورزش کنید تا اکسیژن را به همه سلول‌های بدن برسانید تا مغز و بدنتان بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد.
۳. با دیگران ارتباط برقرار کنید. با دوستان و خانواده وقت بگذرانید. فعالیت‌های سازمان‌یافته عالی هستند اما تفریح معمولی هم خوب است. وقت گذراندن با کسانیکه با آنها احساس نزدیکی می‌کنید، باعث می‌شود احساس پشتیبانی و امنیت کنید. و تفریح و لذتی که همراه آن است باعث می‌شود احساس شادی بیشتر و ناراحتی کمتری کنید. اگر از چیزی احساس اضطراب و نگرانی می‌کنید، حرف زدن درمورد آن با کسی که گوش می‌دهد و اهمیت قائل است باعث می‌شود احساس کنید بیشتر درکتان می‌کنند و بهتر می‌توانید کنار بیایید. ممکن است به شما یادآوری کنند که همه آدمها بعضی اوقات دچار این احساسات می‌شوند و شما تنها نیستید.
۴. با طبیعت ارتباط برقرار کنید. رفتن به پیاده‌روی در پارک یا دوچرخه‌سواری به هرکسی کمک می‌کند آرامش پیدا کند. (جایی را انتخاب کنید که در آن احساس امنیت کنید تا بتوانید ریلکس شده و از اطرافتان لذت ببرید.) پیاده‌روی، کوه‌نوردی، ادوچرخه‌سواری یا اسکی ورزش‌های بسیار خوبی هم هستند. یکی دو نفر از دوستانتان یا اعضای خانواده را با خود ببرید تا از همراهی با آنها هم لذت ببرید.
۵. مثبت فکر کنید. یک راه عالی برای منحرف کردن ذهن از مشغله‌های روزانه این است که افکارمان را روی چیزهای خوب، زیبا و مثبت متمرکز کنیم. به خودتان اجازه خیال‌پردازی و تجسم بهترین‌ اتفاقات را بکنید.
نکته: وقتی اضطراب و نگرانی بیش از حد می‌شود، می‌تواند نشانه اختلال اضطراب باشد. برای کسانیکه اختلال اضطراب دارند، کمک گرفتن از یک متخصص اهمیت زیادی دارد. البته این نکات هم می‌توانند مفید باشند اما درمان تخصصی تنها راه برای از بین بردن اختلال اضطراب است.



RE: نکاتی در مورد زندگی - NASIB - 2014-03-17

فواید پوست پیاز

پزشکان توصیه می‌کنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید پوست‌های خشک پیاز را دور نریزید چون این پوست‌ها غنی از ترکیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند.
آرمان ؛ به گفته متخصصان؛ پوست قهوه‌ای و خشک و لایه‌های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و فلاوونوئیدها بوده و لایه‌های خارجی پیاز که آنها را دور می‌ریزید حاوی ترکیبات سولفوری هستند. وانیزا بنیتز از متخصصان دپارتمان شیمی کشاورزی در دانشگاه خودمختار مادرید در اسپانیا با انجام مجموعه‌ای از آزمایشات جدید و با همکاری گروهی از کارشناسان انگلیسی دانشگاه کرانفیلد تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی کردند. به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشات نشان داد پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبرخوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند.



RE: نکاتی در مورد زندگی - sadaf - 2014-03-17

ریزه کاریهای زندگی را می دانيد ؟

۱- روز تولد دیگران را به خاطر داشته باش.
۲- حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشا کن.
۳- برای فردایت برنامه ریزی کن.
۴- از عبارت«متشکرم»زیاد استفاده کن.
۵- بدان در چه وقت باید سکوت کنی.
۶- زیر دوش آب برای خودت آواز بخوان.
۷- احمقانه رفتار مکن.
۸- برای هر مناسبت کوچکی جشن بگیر.
۹- اجناسی که بچه ها می فروشند را بخر.
۱۰- همیشه در حال آموختن باش.
۱۱-آنچه می دانی به دیگران بیاموز.
۱۲- روز تولدت یک درخت بکار.
۱۳- دوستان جدید پیدا کن اما قدیمیها را از یاد مبر.
۱۴- از مکانهای مختلف عکس بگیر.
۱۵- راز دار باش.
۱۶- فرصت لذت بردن از خوشی هایت را به بعد موکول نکن.
۱۷- به دیگران متکی نباش.
۱۸- هیچ وقت در مورد رژیم غذاییت با کسی صحبت نکن.
۱۹- اشتباه هایت را بپذیر.
۲۰- بدان که تمام اخباری که می شنوی درست نیست.
۲۱- بعد از تنبیه بچه هایت , آنها را در آغوش بگیر و نوازش کن.
۲۲- گاهی برای خودت سوت بزن.
۲۳- شجاع باش , حتی اگر نیستی وانمود کن که هستی , هیچکس نمی تواند تفاوت بین این دو را تشخیص دهد.
۲۴- هیچوقت سالگرد ازدواجت را فراموش نکن.
۲۵- به کسی کنایه نزن.
۲۶- از بین کتاب هایت آنهایی را امانت بده که بازگشتشان برایت مهم نباشد.
۲۷- به بچه هایت بگو که آنها فوق العاده اند.
۲۸- هرگز به همسرت خیانت نکن.
۲۹- سعی کن همیشه خیلی هوشیار باشی , شانس گاهی اوقات خیلی آرام در می زند.
۳۰- همیشه ساعتت را پنج دقیقه جلو بکش.
۳۱-کسی را که امیدوار است هیچگاه نا امید نکن شاید تنها داروی او باشد
۳۲-وقتی با بچه ها بازی می کنی سعی کن آنها برنده شوند
۳۳-هیچگاه در دستگاه پیغام گیر تلفن پیام بی معنی و نامفهوم نگذار
۳۴-وقت شناس باش
۳۵-از افراد ناشایست دوری کن
۳۶-در پول دادن به بچه هایت خسیس نباش
۳۷-اصالت داشته باش
۳۸-هیچ وقت به سیاستمداران اعتماد نکن
۳۹-از حدی که لازم است مهربانتر باش
۴۰-وقتی عصبانی هستی به هیچ کاری دست نزن
۴۱-بهترین دوست همسرت باش
۴۲-تا وقتی شغل بهتری پیدا نکرده ایی شغل فعلیت را از دست مده
۴۳-سعی کن مفید ترین و با احساس ترین آدم روی زمین باشی
۴۴-از کسی کینه به دل نگیر
۴۵-برای تمام موجودات زنده ارزش قاول شو
۴۶-شکست را به راحتی بپذیر.
۴۷- وقتی پیروز شدی فخر فروشی نکن.
۴۸- خودت را در گیر مسائل بی اهمیت نکن.
۴۹- هرگز به کسی نگو که خسته و افسرده به نظر می آید.
۵۰- همیشه به قولت وفادار باش.
۵۱- تا می توانی جدایی ها را به وصل تبدیل کن.
۵۲- عادت کن که همیشه حتی زمانی که ناراحت هستی خودت را سرحال نشان دهی.
۵۳- زندگی را سخت نگیر.
۵۴- هیچ وقت قمار بازی نکن.
۵۵- وقتی با کار سختی روبرو شدی به خودت تلقین کن که شکست غیر ممکن است.
۵۶- از وسایلت به خوبی محافظت کن.
۵۷- انتظار نداشته باش که پول برایت خوشبختی بیاورد.
۵۸- برای تغییر دادن دیگران بیش از این تلاش نکن.
۵۹- همیشه خوش ظاهر و شیک پوش باش.
۶۰- پلها را از بین نبر شاید مجبور شوی بار دیگر از رودخانه عبور کنی.
۶۱- خودت را دست کم نگیر.
۶۲- متواضع و فروتن باش.
۶۳- در ماشینت را همیشه قفل کن.
۶۴- قدرت بخشندگی را از یاد مبر.
۶۵- نسبت به مردمی که به تو می گویند خیلی صادق و بی ریا هستی محتاط باش.
۶۶- دوستی های قدیم را دوباره تازه کن.
۶۷- سعی کن زندگی همواره برایت پیام داشته باشد.
۶۸- کتاب مورد علاقه ات را برای بار دوم بخوان.
۶۹- طوری زندگی کن که روی سنگ قبرت بنویسند: شخصی که از هیچ چیز در زندگیش پشیمان نبود.
۷۰-بدان در چه وقت باید سکوت کنی.



RE: نکاتی در مورد زندگی - Arian - 2021-06-27

رای استفاده بچه ها از گوشی های موبایل و حضور در فضای مجازی زمان تعیین کنیم

به استثنای زمانی که می بایست بچه ها به درس و آموزش و حضور در کلاس های مجازی بپردازند که نیاز تحصیلی انها است، برای بقیه ساعات روز بچه ها زمان مشخص تعیین کنیم چرا که خیلی از بچه ها به بازی های اینترنتی هم اعتیاد دارند و ساعت ها خیره به بازی هایی می پردازند که آنها را از جنب و جوش و خورد و خوراک می اندازد برای این فعالیت هایشان زمان تعیین کنید. مثلا به فرزندتان بگویید که شما می توانید یک ساعت در روز به بازی بپردازی و بقیه زمان فعالیت هایی غیر از حضور در فضای اینترنت و استفاده از گوشی همراه باید باشد. البته این به شرطی است که بتوانیم یک برنامه ریزی صحیح بدون موبایل برای بچه ها در طول روز داشته باشیم.

یکی از موارد آسیب زای ذهنی برای سلامت کودکان استفاده از موبایل در هنگام خواب است که هم خواب و بیداری آنها را دچار تداخل می کند هم آسیب های ذهنی و چشمی برایشان به بار می آورد بنابراین گوشی همراه هنگام خواب باید از بچه ها جدا شده و در فضایی غیر از اتاق خواب استفاده کند. همچنین این قانون را هنگام غذا خوردن هم می توان وضع کرد چرا که خیلی از خانواده ها گلایه دارند که بچه هایشان حین غذا خوردن هم گوشی را کنار نمی گذارند در این طور مواقع می بایست قوانین مشخصی وجودداشته باشد تا آنها را به رعایت آن موظف  کند.