انجمن بانیان بهبودی
انواع غذاهاي يوناني - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327)
+--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328)
+---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355)
+---- موضوع: انواع غذاهاي يوناني (/showthread.php?tid=6403)



انواع غذاهاي يوناني - sadaf - 2014-12-07

 
مواد لازم جهت تهیه پلو یوناني:
سینه مرغ
1 عدد کامل 
 پیاز
1 عدد
هویج حبه شده
2 عدد بزرگ
نخود فرنگی نیم پز 
 1 لیوان
قارچ حبه شده
یک و نیم لیوان
زرشک سرخ شده
5 قاشق غذاخوری
 برنج
3 پیمانه
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج
به میزان لازم
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل
به میزان لازم
 
طرز تهیه پلو یوناني:

در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.
 
قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
 
نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.
 
سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.
 
پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.
 
البته در پلو یوناني اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.

 


RE: انواع غذاهاي يوناني - sadaf - 2014-12-07

 
طرز تهیه کباب مرغ یوناني
مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یوناني :
سینه یا ران مرغ بدون استخوان
500 گرم
 سیر
 1 تا 2 حبه
پودر جعفری
 2 قاشق سوپخوری
پودر اورگانو
 2/1 قاشق سوپخوری
آویشن
 1 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه
2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
3 تا 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه
مقداری
سیخ چوبی
به میزان لازم
مراحل طرز تهیه کباب مرغ یوناني :
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.
برای تزیین کباب مرغ یونانی می توانید از سبزیجات استفاده نمایید.



RE: انواع غذاهاي يوناني - sadaf - 2014-12-07

 مواد لازم: 
بلغور خیس شده 2 لیوان
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پیاز متوسط 4 عدد
خلال بادام 1 استکان
گردوی پودر شده 1 استکان
کشمش پلویی 1 استکان
نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه به میزان لازم
گرد لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
 طرز تهیه:برای تهیه خمیر کُبه، ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم.برای تهیه مواد داخل کبه، سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و 200 گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را به میزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است. طرز پیچیدن کبه:از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد داخل کبه می گذاریم. روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبّه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.


RE: انواع غذاهاي يوناني - sadaf - 2014-12-07

روش تهیه‌ی موساکا؛ غذای یونانی
 
موساکا غذایی یونانی مخلوط از بادمجان، مایه گوشتی و پنیر پیتزا می‌باشد. این غذا خوشمزه، خوش خوراک  و البته پرکالری است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه موساکا آشنا می‌شوید.
 
[تصویر:  0173028543411014102a.jpg]
 
مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان                         800 گرم
گوشت چرخ کرده            250 گرم
رب گوجه فرنگی               2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط                      1 عدد، رنده یا ریز خرد شده
آویشن                            1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز               1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل                     به مقدار لازم
فلفل دلمه کوچک            1 عدد، ریز شده (به دلخواه)
ماست                             دو سوم پیمانه
تخم مرغ                          1 عدد
پنیر پیتزا                         100 گرم
 
 
[تصویر:  1733028543411014102a.jpg]
 
طرز تهیه:
مرحله 1 - بادمجان‌ها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن‌ها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
 
مرحله 2 - در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را به آن افزوده، تفت دهید.
 
مرحله 3 - گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
 
[تصویر:  2723028543411014102a.jpg]
 
مرحله 4 - رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)
 
مرحله 5 - نیمی از بادمجان‌ها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را رویبادمجان‌ها پخش کنید و مابقی بادمجان‌ها را روی گوشت قرار دهید.
 
مرحله 6 - تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.
 
مرحله 7 - ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.



RE: انواع غذاهاي يوناني - sadaf - 2014-12-07

بوقلمون برگر يوناني 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
 ماست کم چرب
 نصف فنجان
 پیاز قرمز (خرد شده)
 1/4 فنجان
 خیار (خرد شده)
 1/4 فنجان
گوشت بوقلمون (چرخ کرده)
 450 گرم
ماست (کم چربی)
 نصف فنجان
برگ پونه کوهی (خشک شده)
1 قاشق چایخوری
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل
نصف قاشق چایخوری
نان همبرگر
4 عدد
طرز تهیه :
1. کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
2. در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل 4 قرص به ضخامت 1 سانتی متر و قطر 10 سانتی متر در بیاورید.
3. قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 8 تا 10 دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به 165 درجه ی فارنهایت (73 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.



RE: انواع غذاهاي يوناني - sadeghbahoar - 2019-01-28

طرز تهیه جوجه کباب یونانی

[تصویر:  greek-chicken-kebab.jpg]

جوجه کباب یونانی یا کباب مرغ یونانی یکی از انواع جوجه کباب های معروف در جهان است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می شود. در این روش مرغ با مواد مخصوصی طعم دار می شود و به همراه سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای کباب می شود.

این کباب خوشمزه را می توانید به چند صورت درست کنید. روش اول استفاده از تابه است که راحت ترین و مرسوم ترین روش تهیه این کباب است ، روش دوم استفاده از فر و روش سوم هم استفاده از منقل ذغال است.

مواد لازم جوجه کباب یونانی
  • سیر ۲ حبه
  • سینه مرغ ۶۰۰ گرم
  • پودر جعفری ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر اورگانو نصف قاشق سوپخوری
  • پودر آویشن ۱ قاشق سپخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و سیخ چوبی به اندازه کافی
طرز تهیه جوجه کباب یونانی

ابتدا گوشت مرغ را بشویید سپس به قطعات مناسب ( به اندازه جوجه کباب ) خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه سیر را رنده کنید و به همراه پودر جعفری ، پودر آویشن و پودر اورگانو به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.

در مرحله بعدی آبلیموی تازه را به همراه روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و تمام قسمت های گوشت مرغ را پوشش داده و طعم دار کنند.

پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ کمی استراحت کند و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت مرغ را از یخچال خارج کنید.

در ادامه فلفل دلمه ای ها را برای سیخ کردن به صورت مکعبی خرد کنید. پس از سیخ کردن هر قطعه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای هم سیخ کنید به صورتی که بین هر دو قطعه گوشت مرغ یک قطعه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.

پس از اینکه سیخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید یک تابه مناسب از جنس تفلون یا چدن روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید در حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید و اجازه دهید کباب شوند.

سیخ ها را چند بار بچرخانید تا کباب به صورت یکدست بپزد. می توانید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب یونانی از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده هم استفاده کنید. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.


RE: انواع غذاهاي يوناني - solimandegar - 2022-04-12

(2014-12-07، 01:16 )sadaf' نوشته است:
 
مواد لازم جهت تهیه پلو یوناني:
سینه مرغ
1 عدد کامل 
 پیاز
1 عدد
هویج حبه شده
2 عدد بزرگ
نخود فرنگی نیم پز 
 1 لیوان
قارچ حبه شده
یک و نیم لیوان
زرشک سرخ شده
5 قاشق غذاخوری
 برنج
3 پیمانه
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج
به میزان لازم
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل
به میزان لازم
 
طرز تهیه پلو یوناني:

در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.
 
قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
 
نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.
 
سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.
 
پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.
 
البته در پلو یوناني اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.

 

 

ممنون خیلی عالی بود - من عاشق غذاهایی هستم که نخود فرنگی درسون به کار رفته معمولا تا جایی که بشه از کنسرو نخود فرنگی در تهیه غذاهام استفاده میکنم