امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4-گروه ما به چه شکلی می تواند برای ارتقاء اتحاد و همینطور بهبودی شخصی اعضای خود تلاش
گروه ما به چه شکل می تواند برای ارتقای اتحاد و همینطور بهبودی شخصی اعضای خود تلاش کند؟
پاسخ
با برگزاری کارگاه و جلسات اموزشی در مورد سنت اول -احترام گذاشتن به سلیقه و نظرات دیگران-اطمینان داشتن به رای وجدان گروه-رعایت کردن سنت ها چه به صورت فردی و چه به صورت گروهی-دوری از شخصیت پردازی در گروه-اجازه خدمت را به دیگران دادن-خدمت کردن در گروه-پرهیز از مشارکت های حاشیه دار-نترسیدن از واگذاری خدمت به دیگران-فرصت اشتباه به دیگران دادن-رعایت گمنامی
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
برگزاری جلسات اموزش سنت اول''''''''' الگو بودن اعضای قدیمی'''''''روحیه همدلی و پرهیز از مشارکتهای جنجالی!!!!!!!!!! فعالیت اعضا در سایر سطوح خدماتی ان ای و شرکت در همایشهای انجمن
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2-آیا اختلاف نظر اعضای گروه بر سر راه اتحاد رساندن پیام در گروه شما قرار می گیرد؟ mahla 3 4,369 2015-01-08، 01:21
آخرین ارسال: sadaf
  3-آیا شمادر گروه خود در مورد اتحاد در انجمن مشارکت می کنید؟ mahla 3 4,008 2015-01-08، 01:09
  5-آیا من در گروه خود سعی می کنم همیشه آرام کننده و آشتی دهنده باشم ویا تفرقه انداز؟ و mahla 3 3,764 2014-02-11، 10:22
  در مورد هر کدام از اصول روحانی سنت یک مثال بزنید(اتحاد.پذیرا شدن.قبول تعهد.از خود گذش mahla 6 4,772 2013-11-11، 10:38
آخرین ارسال: GOMNAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان