امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30) عقیدهي شما در مورد شخصیت كاذب چیست؟ ( كارگردان بیماریای كه كنترل زندگی شما را به
30) عقیدهي شما در مورد شخصیت كاذب چیست؟ ( كارگردان بیماریای كه كنترل زندگی شما را به دست میگیرد)
پاسخ
من یک بیمار عادتی هستم. حتی اگر در ناآکاهی سرم را بخارم ساعتها دچار این عادت شده و پوست سرم را تا زخمی و خونی نکنم دست بردار نیستم. اگر تخمه جلویم باشد تا دانه ی آخرش را نخورم دست بردار نیستم. تا خارش بدن و یا اگر بازی رایانه ای و گوشی تلفن شروع کنم ساعتها خودم را خفه خواهم کرد. به راستی من برده ی عادتها هستم. فقط توانایی پیدا کرده ام که شروع کننده نباشم. من ورق بازی و بیلیارد بازی و شرطبندی نمیکنم. اگر بکنم ساعتها و حتی روزها باید درد خماری بکشم تا خلاص شوم خدا را شکر که این اصول را دارم و با توانمندی اصول خودیاری بار اول را شروع نمیکنم و تاکنون عادتهایی را که زندگی و احساسات و عواطم را اسیر خودش کرده بود. قطع کامل کرده ام و من برای شکرگزاری و دعا و مراقبه که هیچ وقتی نداشتم یک عادت و وابستگی سالم ایجاد کرده ام که در لحظات تنهایی با خودم و خدای خودم هستم و به این وسیله جلوی خیلی از عادتهایی که در من فعال مانده است را میگیرم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  28) در کدام قسمت از زندگی میتوان گفت که شناخت و دیدگاههای مذهبی به شما کمک كرده است؟ mehdiast 1 1,124 2013-12-20، 06:43
آخرین ارسال: شاپور الف
  31) شخصیت واقعی درونی خود را تشریح كنید، شما چگونه آدمي هستيد؟ mehdiast 1 1,759 2013-12-20، 06:40
  34) در مورد رفتار عاقلانهی خود چند مثال زنده بزنید. mehdiast 1 1,077 2013-12-20، 06:37
  20) در چه بخشی از زندگیتان احساس میكنید كه كنترل كم و یا اصلاً كنترلي روي آنها نداشت mehdiast 1 2,476 2013-12-20، 06:12
  *- وسوسه‌ی فکری و رفتاری از نظر شما چیست؟ mehdiast 2 1,536 2013-12-20، 05:49

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان