امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
57- آیا میدانید مفهوم واقعی عاجز و عجز برای شما چیست، فقط نظر شخصی خودتان اهمیت دارد؟

57- آیا میدانید مفهوم واقعی عاجز و عجز برای شما چیست، فقط نظر شخصی خودتان اهمیت دارد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
برای من تشخیص عجز به این صورت شکل میگیرد، ابتدا جریان عجز را روی کاغذی آورده و چند مثال ناب و کوبنده که زندگیم را به آشفتگی کشانده است مینویسم و حکایت ذغال آتشین را به عجزم محک میزنم و وقتی به من ثابت شد که این عجز زندگیم را به آتش کشیده و میکشد، عاقلانه این است که ذغال را از دستم پرت کنم و هرگز سراغ ذغال آتشین نروم و من خودم را در برابر عجزم عاجز اعلام میکنم و همیشه در مشارکتهایم از عجزهایم صحبت میکنم و خودم را بعنوان عاجز معرفی میکنم و وقتی اعلام کردم در مقابل دوستان همدوره ای عاجز هستم، دیگر هرگز به سراغشان نمی روم و نمیگذارم در کنارم باشند. من از هرکدام از قمارهایم عجز خودم را نوشتم و متوجه شدم مانند ذغال آتشین هستند و من نمیتوانم طبق اصولم این ذغالها را دستم بگیرم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  6- آیا به یاد دارید که پول شرط بستن و قمارتان را چگونه تهیه و برای کسب آن چه تلاشی می mehdiast 2 1,333 2016-09-10، 06:45
آخرین ارسال: جمشید
  4- آیا در شرط بستن و قماربازی بلوف و کلک از دیگران خورده‌اید، یا خودتان به دیگران زده mehdiast 2 1,522 2016-09-10، 06:38
آخرین ارسال: جمشید
  56- آيا احساسات واقعي خودتان را مي‌شناسيد و به آنها احترام میگذارید، يا فقط راجع به آ mehdiast 1 1,189 2014-04-08، 03:54
آخرین ارسال: شاپور الف
  55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,084 2014-04-08، 03:53
  54- آيا در گذشته خودتان را دوست داشتيد و به احساسات خودتان احترام مي‌گذاشتيد؟ mehdiast 1 1,046 2014-04-08، 03:51

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان