امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
45- آيا فكر مي‌كنيد اگر فقط قماربازي و یا شرطبندی خودتان را ترك كنيد و دوستان هم‌دوره

45- آيا فكر مي‌كنيد اگر فقط قماربازي و یا شرطبندی خودتان را ترك كنيد و دوستان هم‌دوره‌ای را کنار بگذارید، امكان دارد كه به اوضاع آشفته‌ي زندگي‌تان تسلط داشته و آنرا از بحران خارج نماييد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
قبلاً تنها آرزوم این بود که یکسال قمار نکنم و روی چیزی شرط نکنم اما امکان نداشت و اما الان فکر میکنم که این کله من است که گرفتار هر وابستگی میشه و به دنبال لذت و هیجان دست بکارهای خلاف و اعتیادها مختلف گرایش پیدا میکنه . من به دلیل ترسهایم نیاز به امنیت داشتم و با خداهم فرسنگها فاصله داشتم. و حتی خود خداهم یک عامل بزرگ خوف و هراس من بود. من هیچ پناه و مرجعی برای امنیتها نداشتم و خودم سعی داشتم با قدرت و اراده خودم زندگی را طبق خواست خودم درست و جفت و جور کنم. اما چیزی که نداشتم آرامش بود و افکار خراب و دنیایی از ویرانی و خلاف و خطا و گناه که زیر بنای ان نبود خداوند و نداشتن ارتباط معنوی بود. من اگر کره مریخ هم میرفتم این کله خراب و ترسهای خودم را داشتم و در اصل هیچ جایی برایم امن نبود.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  8- آیا می‌توانستید در مواقع بخصوص به دوستان هم‌دوره‌ای با قاطعیت «نه» بگویید، اگر غیر mehdiast 2 1,804 2016-09-10، 07:05
آخرین ارسال: جمشید
  4- آیا در شرط بستن و قماربازی بلوف و کلک از دیگران خورده‌اید، یا خودتان به دیگران زده mehdiast 2 1,522 2016-09-10، 06:38
  3- آیا روند و ادامه‌ی شرطبندی و قماربازی خود را به خاطر میآورید که بتوانید آنها را تش mehdiast 2 1,152 2016-09-10، 06:09
  2- آیا می‌توانید هیجانات و احساسات اوّلین بار شرطبندی و قماربازی خود را توضیح داده و mehdiast 2 1,217 2016-09-09، 03:36
  57- آیا میدانید مفهوم واقعی عاجز و عجز برای شما چیست، فقط نظر شخصی خودتان اهمیت دارد؟ mehdiast 1 5,800 2014-04-08، 03:55
آخرین ارسال: شاپور الف

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان