امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6- آیا به یاد دارید که پول شرط بستن و قمارتان را چگونه تهیه و برای کسب آن چه تلاشی می

6- آیا به یاد دارید که پول شرط بستن و قمارتان را چگونه تهیه و برای کسب آن چه تلاشی می‌کردید؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
گاهی برای تهیه پول بازی مجبور میشدم اضافه کاری کنم و یا روی دست رفتن افراد موفق و یا تلکه گرفتن و جورکردن محل قماربازی اجارهجا میگرفتم و تا سقف پولم به اندازه میشد پای بساط قمار مینشستم و بازی میکردم گاهی تا چند ماه پول میبردم و گاهی فقط در عرض نیم ساعت همه پولهایم را میباختم و دوباره نقطه سرخط و گاهی برای تهیه پول راننده تاکسی میشدم و چند روزی شدیداً کار میکردم و باز قصه همان بود . در اصل مشکل نبود پول بود و اگر بانک مرکزی روهم داشتم همه را یک شبه می باختم من در آرزوی برد کلان هرروز بفکر قمار و تهیه پول و بازی و بردن بودم اما هرروز میباختم
پاسخ
من کار میکردم تا پول در بیاوریم برای بازی کردن.واین روند همیشه ادامه داشت.یعنی هیچ وقت متوقف نشد.یک ماه کار کردن و گرفتن دست مزد برابر بود با یک شب بازی و باختن تمام پول.بعضی مواقعه به نیم ساعت هم نمی کشید باخت تمام پولهای من.زندگی من شده بود کارو پول در آوردن برای بازی کردن.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  7- آیا بابت تامین هزینه‌ی شرط بستن و قماربازی دزدی هم کرده‌اید؟ mehdiast 2 1,337 2016-09-10، 06:54
آخرین ارسال: جمشید
  4- آیا در شرط بستن و قماربازی بلوف و کلک از دیگران خورده‌اید، یا خودتان به دیگران زده mehdiast 2 1,522 2016-09-10، 06:38
آخرین ارسال: جمشید
  57- آیا میدانید مفهوم واقعی عاجز و عجز برای شما چیست، فقط نظر شخصی خودتان اهمیت دارد؟ mehdiast 1 5,799 2014-04-08، 03:55
آخرین ارسال: شاپور الف
  55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,085 2014-04-08، 03:53
  51- آيا به غير از اعتياد به قمار و شرط بستن اعتياد و عادت‌هاي ديگري هم داشتيد و داريد mehdiast 1 1,168 2014-04-08، 03:48

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان