امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14-آيا گروه من در مورد نقش ما در کل ساختار الانان بحث کرده است ؟آيا به اين فکر گرايش
.

14-آيا گروه من در مورد نقش ما در کل ساختار الانان بحث کرده است ؟آيا به اين فکر گرايش داريم که تنها مساله مهم گروه خانگي ما مي باشد ؟

پاسخ
بله _ ارتقا در كل ساختاز الانان مي باشد ء سطح اگاهي از روابط موجود در الانان اولين هدف ما در بحث در مورد نقش گروه(ما) در كل ساختار الانان مي باشد. 
گروه من نقش و مسئوليت خود را در رابطه با كل ساختار بدينگونه اعمال ميكند : 
1_ فرستادن نماينده آگاه به ساختار _ تامين منابع و نيازهاي ساختار (ايده _ وجدان_ پول _ نيروي انساني) . دادن فرصت خدماتي به تمامي افراد . 
2 - حمايت از خدمتگزاران ساختار ....
3_ پاسخ خواستن از ساختار خدماتي . .
4 _ تعيين حدود و اختيارات ساختار از طريق نمايندگان . 
5 _ انتقال مشكلات و نيازمنديهاي گروه يه ساختار . 
6_ توجه به ويژگيهاي خدمتگزاران ساختار هنگام انتخاب . 
7_ توجه به پيشنهادات و اطلاعات ساختار . 
8_ نظارت بر عملكرد ساختار مخصوصا از طريق برگزاري جلسات منظم اداري

پروردگارا !   از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!                         
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5-چگونه در مقابل پيشنهادات ارائه شده در مورد تغيير ساختار مقاومت ميکنم ؟چرا؟ sadaf 1 1,697 2014-10-05، 07:04
آخرین ارسال: MOZHGAN
  3-آيا من با ساماندهي گروه سعي در کنترل گروهم دارم ؟ چرا ؟ sadaf 1 1,599 2014-10-02، 04:17
  2-آيا گروه ما قوانيني اضافي و غير ضروري براي خدمتگزاران يا اعضايش دارد ؟ sadaf 1 1,595 2014-10-02، 04:13
  1-سمت رهبري جلسه در گروه چند وقت يکبار در گردش است ؟ آيا همه افراد تشويق مي شوند که د sadaf 2 1,904 2014-10-02، 04:10
  4-تاچه حد انعطاف پذير هستم ؟گروه من تا چه حد انعطاف پذير است ؟ چطور مي توانم بدون ايج sadaf 1 2,256 2014-10-02، 04:04

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان