.
11-چطور نياز خدمتگزاران مورد اعتماد خود به ارائه گزارش به گروه را پذيرفته و از آنها حمايت ميکنم ؟
11-چطور نياز خدمتگزاران مورد اعتماد خود به ارائه گزارش به گروه را پذيرفته و از آنها حمايت ميکنم ؟
|
11-چطور نياز خدمتگزاران مورد اعتماد خود به ارائه گزارش به گروه را پذيرفته و از آنها ح
|
.
11-چطور نياز خدمتگزاران مورد اعتماد خود به ارائه گزارش به گروه را پذيرفته و از آنها حمايت ميکنم ؟ سپاس شده توسط: NASIB
2014-09-24، 10:29
اگاه شدن ساختار و گروهها از مشكلات موجود _ شناخت ضرورت ها و نيازهاي مشترك و ايجاد خط مشي خدماتي . پاسخگويي در قبال اختيار محول شده (ايده _ وجدان _ پول و نيروي انساني) به نمايش گذاشتن احترام و اعتماد _ ابزاري جهت در ميان گذاشتن نيازهاي ساختار خدماتي كه مورد حمايت گروهها قرار گيرد . ارائه گزارش توسط خدمتگزاران مورد اعتماد ما بيانگر ماهيت روحاني اصل خدمت و تصديق كننده انتخاب صحيح ما مي باشد . بازگو كننده احترام به وجدان گروه و رعايت شرح وظايف مشخص شده و خارج نشدن از حيطه اختيارات و استفاده بهينه از تمامي اختيارات . گزارش شفاف و به روز با رعايت اصل دوستي و دور از هر گونه پنهان كاري بستر شكل گيري وجدان گروهي آگاه و در نهايت تصميم گيري را فراهم مي آورد
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
سپاس شده توسط: NASIB
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
5-چگونه در مقابل پيشنهادات ارائه شده در مورد تغيير ساختار مقاومت ميکنم ؟چرا؟ | sadaf | 1 | 1,419 |
2014-10-05، 07:04 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
3-آيا من با ساماندهي گروه سعي در کنترل گروهم دارم ؟ چرا ؟ | sadaf | 1 | 1,305 |
2014-10-02، 04:17 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
2-آيا گروه ما قوانيني اضافي و غير ضروري براي خدمتگزاران يا اعضايش دارد ؟ | sadaf | 1 | 1,316 |
2014-10-02، 04:13 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
1-سمت رهبري جلسه در گروه چند وقت يکبار در گردش است ؟ آيا همه افراد تشويق مي شوند که د | sadaf | 2 | 1,565 |
2014-10-02، 04:10 آخرین ارسال: MOZHGAN |
![]() |
4-تاچه حد انعطاف پذير هستم ؟گروه من تا چه حد انعطاف پذير است ؟ چطور مي توانم بدون ايج | sadaf | 1 | 1,920 |
2014-10-02، 04:04 آخرین ارسال: MOZHGAN |