امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21· آیا به خاطر تغییراتی که در اعتقاداتم در مورد ماهیت نیروی برتر رخ می دهد ، با خ
· آیا به خاطر تغییراتی که در اعتقاداتم در مورد ماهیت نیروی برتر رخ می دهد ، با خود در حال کشمکش هستم ؟
پاسخ
باید به موازات تغییر اگاهی ام نسبت به نیروی برتر رشد و ارتقاء یابد تا در شرایط تغییر نسبتبهنروی برتر دچار دو گانگی وجنگ درونی نشوم هر گاه باورهای قدیمی و باورهای امروز را مقایسه می کنم درجار کشمکش می شود و گاهی بهخنودم می گو.یم اگر عاشق و مهربان است چرا کمکم نمی کند و فراموش می کنم که امروز چقدر به من کمک کرده گاهی هم درد می کشم و به نتیجه می رسم و متوجه می شوم که ایمانیم بیشتر شده
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
21-خیر....کشمکش نتیجه عدم شناخت درک نکردن نداشتن باور واعتماد وناآگاهی میباشد.مابرای رشدکردن حتمانیازداریم که تغییرکنیم مابدون تغییربه هیچ عنوان نمیتوانیم به باورهای جدیدبرسیم وآنراجایگزین اعتقادات وباورهای غلط گذشته که ازبیماریمان سرچشمه میگرفت بکنیم.فقط برای امروزسعی میکنم باواقعیت زندگیم روبروشوم هرچقدرتغییراتم درباره نیروی برترم مثبت تروبیشترمیشود دریچه افکارودریچه قلبم بازترشده وباعث میشودتا باایمان واعتمادقویتر اراده خداوندراجایگزین خواست واراده خودم بکنم.امروزه باواقعیات وجودیم روبرومیشوم دیگرصورت مسایل راپاک نمیکنم?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایا میتوانم این تصمیم را فقط برای امروز بگیرم؟ایا ترس و بهانه ای در مورد انها دارم؟ NASIB 7 24,976 2020-11-08، 12:34
آخرین ارسال: amirjavadi
  27· نیروی برتر چگونه مراقب اراده و زندگی من خواهد بود ؟ mehdiast 6 16,812 2020-11-08، 12:14
  26· چگونه به نیروی برتر اجازه می دهم تا در زندگی من تأثیر گذارد ؟ mehdiast 3 13,616 2020-11-08، 12:12
  25· زندگی من چه شکلی ممکن است تغییر کند اگر که تصمیم بگیرم آن را به نیروی برتر بسپ mehdiast 3 18,406 2020-11-08، 12:11
  22· آیا فهم کنونی من از نیروی برتر ، هنوز هم برایم کار می کند ؟ به چه تغییراتی ممک mehdiast 4 18,566 2020-11-08، 12:08

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان