امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
50-· آیا هرگز در باشگاه یا سازمانی عضو بوده ام ؟ در مورد افراد دیگر در آن باشگاه ی
· آیا هرگز در باشگاه یا سازمانی عضو بوده ام ؟ در مورد افراد دیگر در آن باشگاه یا سازمان چه احساسی داشتم ؟ آیا با کسی در آنجا دوست شده ام ؟ آیا هرگز با توقعات زیاد درباشگاهی عضو شده ام که بعد هم خیلی زود آنجا را ترک کنم ؟ توقعات من چه بودند و چرا برآورده نشدند ؟ نقش من در آن شرایط چه بوده است ؟
پاسخ
این سوال ها هم همانند سوال قبلی پاسخ مشهابهی دارد و ترس ها و خود خواهی و تایید طلبی ها مرا از حس همسانی با دوستانم دور نموده بود
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
50_بله،زیاد،برای اینکه مشکل اعتیادم به چشم نیایدوانگشت نمانشوم برای ظاهرسازی ونشان دادن کارت ورزش درچندین باشگاه ثبت نام میکردم،،،درقلبم همیشه احساس خودکم بینی وحسادت نسبت به آنهامیکردم چون میدیدم همگی سالم وسرحال هستندوبرای سلامتیشان ورزش میکنند،،،،،بله،چون روابط عمومی خوب وگرمی داشتم باهمه دوست بودم وهمه میخواستندبمن کمک کنندتاپیشرفت کنم،،،،،،بله،من فقط شارژ باشگاه راپرداخت میکردم وچون رو نمیومدم اونجارو ول میکردم میرفتم سراغ یه باشگاه ویا یه ورزش دیگه،،،،، توقع داشتم با خوردن قرص وزدن آمپول وپروتئین هیکلی بهم بزنم تاکسی متوجه مصرف موادمخدرواعتیادم نشودونقشم، نقش، یک آدم متوهم،رویاپرداز،حسود،تنبل،بدون هرگونه تلاش وپشتکار،وبدون هرگونه اقدام وعمل،مغرور وقدرت طلب وناصادق باخودم ودیگران......
ولی وقتی در انجمن حضورپیداکردم قلبا ماندم چون همه همدردهامو واقعادوست داشتم چون همگی یکدل ویکزبان بودیم حسادت نداشتم باهمه دوست بودم اما رقابت سالم در بهبودی باهمه داشتم وحالاهم دارم قدم کارمیکنم راهنماورهجودارم خدمت میکنم دعاومراقبه ومطالعه میکنم ودرمسیر بهبودی هستم?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  82-· ارزش های مورد قبول من چه می باشند ؟ خود را در زندگی به کدامیک متعهد می بینم ، mehdiast 5 15,124 2020-11-08، 05:51
آخرین ارسال: amirjavadi
  80-· رابطه من با راهنمایم بر چه اساسی است ؟ چگونه این رابطه مثبت به دیگر روابطم تع mehdiast 3 13,843 2020-11-08، 05:45
  73-· افکار و احساسی که درست قبل از خسارت زدن به کسی داشتم چه بوده اند ؟ mehdiast 3 9,237 2020-11-08، 05:39
  72-· آیا هرگز از دیگران سوءاستفاده کرده ام ؟ از چه کسی و چگونه ؟ mehdiast 3 8,221 2020-11-08، 05:38
  70-· ایا مورد سوئ استفاده قرار گرفتن بر روی روابط من با دیگران تأثیر گذاشته ؟ چگون mehdiast 3 6,169 2020-11-08، 05:36

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان