امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
56-· کدام نقص اخلاقی بیشترین نقش را در روابط من دارد ( عدم صداقت ، خودخواهی ، کنتر
· کدام نقص اخلاقی بیشترین نقش را در روابط من دارد ( عدم صداقت ، خودخواهی ، کنترل سوءاستفاده ، غیره ......... ) ؟
پاسخ
کنترل خود ودیگران در مواقعی که اعتمادم کم باشد ویا خودخواهی در مواقعی که غرور مرا فرابگیرد در ارتباطم با عدم صداقت مواجه می شوم که باعث از بین رفتن رابطه ها می شود تصوراتباطل موجب میشود به خودم بگویم که توراست می گوی ودیگران دروغ
ترس در ارتباط هایم وترس در سو استفاده دیگران موجب میشد نتوانم هیج رابطه ای را به صورت افلاطونی پیگیری کنم
ومی خواستم همه را زیز سلطه خودم در بیاورم وهمیشه همه از من فراری بورند وبرای این همه دلیل نمیتوانستم هیچ رابطه را
حفظ کنم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
56_یادم نرودزمانی که بابیماری ومرضم زندگی میکنم تمامی این نواقص اخلاقی در روابطم وجود دارد وبا استفاده از یکی ازآنها مابقی هم بکارمی افتند،اما عمده ترین نقش من خودخواهی وخودمحوری من است وبهترین همه چیز وهمه کس رو برای خودم میخواهم واین باعث میشود آدمها وروابطم رابراساس خودخواهی ولذت طلبی وتاییدانتخاب کرده وسوا کنم.وبعدعدم صداقتم، باخودم ودیگران،خودم را آدم دیگری نشان داده وشروع به سوءاستفاده میکنم،خودم را مورداعتمادنشان میدم تاطرف ازدستم نره،ریشه استفاده از نواقص اخلاقی ترس است ونتیجه آن تنهایی وانزوا. درروابطی که میخواهیم درآن نقص نباشدبایدزیربنای آن رابطه عشق باشد تابه جای استفاده ازنواقصمان درآن رابطه ازاصول روحانی استفاده کنیم زمانی که رابطه مان ازخدامحوری به خودمحوری تغییرمیکندتمام نواقصمان فعال میشود.باعشق ارتباط گذاشتن صحیح ترین روش ارتباط است به شرط اینکه درزیربنایش شرط وخودخواهی وجودنداشته باشد.درپناه خداوند واصول روحانی برنامه است که میشوداز بیماری اعتیاد ونواقص اخلاقی واثرات آن در امان بود.?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  38-· ترس از آزارشدن یا صدمه خوردن ، چگونه بر روی دوستیها و روابط رومانتیک من اثر گ mehdiast 4 19,238 2021-05-22، 03:16
آخرین ارسال: هشتیان
  85-· آیا در این ترازنامه موردی وجود دارد که حقیقت نباشد یا داستانی غیر واقعی وجود mehdiast 3 9,521 2020-11-08، 08:08
آخرین ارسال: amirjavadi
  84-· آیا اسراری وجود دارد که هنوز درباره آن ننوشته باشم ؟ آنها چه هستند ؟ mehdiast 6 12,850 2020-11-08، 05:53
  70-· ایا مورد سوئ استفاده قرار گرفتن بر روی روابط من با دیگران تأثیر گذاشته ؟ چگون mehdiast 3 6,164 2020-11-08، 05:36
  67-· آیا روابط جنسی و سکس یک پیش شرط و یا شرط لازم در برقراری همه یا اکثر رابطه ها mehdiast 4 15,683 2020-11-08، 05:32

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان