امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17. آيا مي‌توانيد بي‌اختياري عجز خودرا براي كنترل درد بنويسيد؟
17. آيا مي‌توانيد بي‌اختياري عجز خودرا براي كنترل درد بنويسيد؟
پاسخ
من تاجایی که بیادم می آید، هردردی که داشتم باید از طریق دارو و یا ماساژ و یا اگر گوش درد داشتم با دود سیگار مادرم تسکین پیدا میکرد. از همان دوران کودکی برای هردردی که میکشیدم با دادو بیداد و گریه کردن کاری میکردم که والدینم به من تسکین بدهند. مادرم در ابتدا با دود سیگار و سپس با آب تریاک به پشت گوشم می مالید و من آرام میشدم. سیستم من آموخت که برای تسکین درد باید چیزی و یا کاری خارج از بدنم به من بخورانند و من تسکین پیدا کنم و این رویه را با خوردن مسکن کاشکالمین و آسپرین ادامه میدادم. برای من جا نیفتاده بود که علل خیلی از دردها یک مسئله روحی و روانی است که من با توهین و آزردن خودم به سیستم بدن خودم صدمه میزدم و بدنم هم بخاطر این همه توهین و تحقیر و وارد کردن سم نیکوتین و الکل و سایر سموم دیگر از طریق درد به من اخطار میداد و من هم با خوردن مسکن این اعتراض را خفه میکردم و در نهایت بدنم من را دفع کرد و به انواع گوناگون بیماریها مبتلا شدم، چون اموسیستم(سیستم دفاعی بدن) بدنم بدلایل مختلف ضعیف و مختل و مستعد به انواع گوناگون بیماریها شد... 

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  26. آيا برداشتن اين قدم براي شما دشوار است؟ اگر هست چرا؟ mehdiast 1 1,321 2014-12-23، 08:05
آخرین ارسال: شاپور الف
  25. آيا مي‌توانيد شناخت و عقيده‌ي خودرا در مورد اراده و قدرت شخصي خودتان بيان كنيد؟ mehdiast 1 1,163 2014-12-23، 08:02
  23. آيا انتخاب راهنما براي‌تان سخت بود؟ mehdiast 1 1,164 2014-12-23، 03:58
  21. آيا كنترل كردن ديگران را در گذشته و حال به خاطر داريد؟ mehdiast 1 1,046 2014-12-23، 03:49
  20. آيا بيماري خودرا انكار كرده‌ايد؟ چه مدتي؟ mehdiast 1 1,059 2014-12-23، 03:44

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان