امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1- مفهوم سنت اوّل از نظر شما چيست؟
1- مفهوم سنت اوّل از نظر شما چيست؟
پاسخ
نياز به يك محل امن كه در آن از لحاظ حفظ اسرار و ناشناسي اعضاء تأييد گردد، مد نظر است كه اين به نفع تك تك اعضاء در قالب منافع مشترك مي‌باشد كه در رأس تمام منافع و خواهش‌هاي فردي است، چون وقتي اين مسئله‌ي مهم رعايت شود، مطمئناً مي‌تواند موفق به بازسازي و بازيافت زندگي آشفته‌ي من شود كه در اثر هموابستگي به آشفتگي كشيده بودم، براي اين منظور من به عنوان يك عضو از كل كُدا بهتر است كه خودخواهي و خودمحوري و سليقه‌ي شخصي خودم را كنار بگذارم و منافع ديگر اعضاء را هم در نظر داشته باشم كه من عاملي براي متشنج كرد محيط معنوي جلسه نباشم و حتي اگر رأيي برخلاف ميل و خواسته‌ي من گرفته شد آن را بپذيرم و تابع رأي گروهي باشم. ما نياز به جلسات كُدا داريم و اين مسئله براي تك‌تك اعضاء بسيار مهم و حياتي است، ما همانگونه كه حق داريم، ديگران هم به اندازه‌ي ما حق دارند كه از امنيت و آرامش و اصول كُدا بهره ببرند، محيط امن و دور از هياهو حق تمام اعضاي انجمن كُداست كه در اين محيط توانايي بهبودي و خدمت كردن كه مهمترين اصل كليدي براي بهبودي از وابستگي‌هاست كه همه‌ي اعضاء با رعايت اصولي كه شرايط منافع مشترك ما را تأمين مي‌كنند.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2- به نظر شما آيا بين قدم اوّل و سنت اوّل وجه اشتراکي وجود دارد؟ sadaf 1 1,876 2014-01-13، 01:11
آخرین ارسال: GOMNAM
  6- ليست اعمال و رفتارهاي خلاف سنت اوّل خود را در انجمن كُدا را نوشته و توضيح دهيد و پ sadaf 1 2,295 2014-01-13، 01:09
آخرین ارسال: GOMNAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: