امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28)ایا شهوت من باعث مختل کردن روابط ارزشمند من با شخص مورد نظر .چه مورد شهوت من بوده

28)ایا شهوت من باعث مختل کردن روابط ارزشمند من با شخص مورد نظر .چه مورد شهوت من بوده و چه مورد شهوت من نبوده. شد ه است

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
ارتباطهای ما کاملا توسط شهوت آسیب دیده بودند. شهوت ما را نه تنها از دیگران بلکه از خودمان جدا و دور میکرد. رفتارها و اندیشه های منفی و شهوانی ما به خودمان و دیگران در یک دوستی ساده و مثبت، آسیب جدی میزد. انگار دنیا و حتی روابط اجتماعی ما آنطور که انتظار میرفت و ما میخواستیم پیش نمیرفت.
[align=right]ما هیچ ارتباط واقعی را با دیگران نمیشناختیم
پاسخ
از بچگی تو پیله تنهایی و مخفی کاری خودم فرو رفتم و پر از ترس و رنجش بار اومدم. از خودم راضی نبودم و دنبال دلیلی می گشتم که احساس با ارزش بودن کنم. دنبال نقطه ضعف دیگران بودم تا به خودم ارزش بدم. به خاطر مخفی کاریام از نزدیک شدن دیگران ترس داشتم. فک می کردم فقط منم که اینقدر افکار شهوانی تو کلمه.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  12) چه چیزی سرانجام مرا به SA آورد؟ آخرین اتفاقات چه بوده اند؟ mehdiast 3 2,142 2016-04-10، 08:58
آخرین ارسال: خورشید
  32)ایا من رویدادها مهم را به خاطر شهوت کردن از دست داده ام ؟ ایا من رخدادها.سفرها و م mehdiast 3 2,525 2016-04-09، 03:07
آخرین ارسال: خورشید
  27) چه رابطه های دیگری توسط شهوت کردن و اشتغالات فکری آسیب دیده اند؟ چه دوستانی را از mehdiast 1 1,524 2015-01-15، 02:35
آخرین ارسال: ARSAM
  15) آیا من در حین رانندگی استمناء کرده ام؟ آیا من در ملاء عام شهوت کرده ام؟ mehdiast 1 1,416 2015-01-14، 03:46
  20) آیا محله های خاصی وجود داشت که من بدون شهوت کردن (وقتی هوشیار بودم) از آنها عبور mehdiast 1 1,489 2015-01-14، 03:41

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان