امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره

55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره‌ای حفظ كنيد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من از همان اول که وارد برنام خودیاری شدم دور دوستان همبازی را خط کشیدم و با اینکه مورد توهین و اتهام آنها قرار میگرفتم اما کلاً دور دوستان قمارباز و شرطبند را خط زدم و آنها را از زندگی خودم خارج کردم و به هیچ عنوان حتی بعنوان تفریح با ورق و بیلیارد و دستگاههای بازی و شرطبستن در میادین ورزشی و قمار اینترنتی بازی نکردم و خدارو شکر که وسوسه چنین کاری را هم ندارم و حتی در شرکتهای هرمی هم شرکت نکردم و از رهجوهایم هم خواستم که چنین کاری انجام ندهند و خودمان را با ورزش و تفریحات سالم و گردش دسته جمعی سرگرم کردیم. دوستان همدوره ای خیلی حراف هستند و اگر اجازه داده شوند که حرف بزنند به راحتی فرد را متقاعد میکنند که دوباره شروع کند و من هرگز آنها را وارد حریم زندگی خودم نکردم و اجازه نمیدهم حرفی از قمار پیش من بزنند و من چون مددیار هستم تا حدودی اجازه میدهم که فرد قمارباز از احساسات خود حرف بزند
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  8- آیا می‌توانستید در مواقع بخصوص به دوستان هم‌دوره‌ای با قاطعیت «نه» بگویید، اگر غیر mehdiast 2 1,803 2016-09-10، 07:05
آخرین ارسال: جمشید
  7- آیا بابت تامین هزینه‌ی شرط بستن و قماربازی دزدی هم کرده‌اید؟ mehdiast 2 1,335 2016-09-10، 06:54
  6- آیا به یاد دارید که پول شرط بستن و قمارتان را چگونه تهیه و برای کسب آن چه تلاشی می mehdiast 2 1,334 2016-09-10، 06:45
  4- آیا در شرط بستن و قماربازی بلوف و کلک از دیگران خورده‌اید، یا خودتان به دیگران زده mehdiast 2 1,522 2016-09-10، 06:38
  57- آیا میدانید مفهوم واقعی عاجز و عجز برای شما چیست، فقط نظر شخصی خودتان اهمیت دارد؟ mehdiast 1 5,799 2014-04-08، 03:55
آخرین ارسال: شاپور الف

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان