امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-آیا برای تازه واردبن ومهمانان در گروه شما توضیح داده می شود که NAربطی به مکانی که د

آیا برای تازه واردین ومهمانان در گروه شما توضیح داده می شود که NAربطی به مکانی که در آن جلسه برگزار می کنند ندارد؟
اگر آری چگونه ؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ

بله .خیلی شفاف توضیح داده می شود که انجمن متعلق به هیچ کس و هیچ جا نیست و شکل گرفته از اعضای در حال بهبودی می باشد و اعضا کاملا متکی به خود بوده و اجازه دخالت از بیرون را به دیگران نمیدهند . ومکانهایی که جهت برگزاری جلسات استفاده می شود به صورت اجاره ایی می باشد و صاحب ملک و خود ملک هیچ ربطی به گروه و انجمن ندارد
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1-آیا هیچ یک از اعضای گروه شما هنگام مشارکت سازمانهای خارجی یا مرتبط ویا مراکز و ادار mehdiast 1 1,958 2014-02-28، 04:23
آخرین ارسال: GOMNAM
  2-آیا در مکانی که جلسات شما برگزار می شود انجمن های دیگر هم فعالیت می کنند؟ اگر آری آ mehdiast 1 1,603 2014-02-28، 04:21
  4-آیا من و دوستان بهبودیم می توانیم بیرون ازجلسه برای خواباندن مصرف کنندگان در مراکز mehdiast 1 1,872 2014-02-28، 04:14
  5- آیا به نظر شما این عقیده خوبیست که یک گروه ساختمانی را رهن کند و آن را 24 ساعته در mehdiast 1 1,716 2014-02-28، 04:08

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان