امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11-چطور نياز خدمتگزاران مورد اعتماد خود به ارائه گزارش به گروه را پذيرفته و از آنها ح
.

11-چطور نياز خدمتگزاران مورد اعتماد خود به ارائه گزارش به گروه را پذيرفته و از آنها حمايت ميکنم ؟

پاسخ
 اگاه شدن ساختار و گروهها از مشكلات موجود _ شناخت ضرورت ها و نيازهاي مشترك و ايجاد خط مشي خدماتي . 
[align=right][align=right] پاسخگويي در قبال اختيار محول شده (ايده _ وجدان _ پول و نيروي انساني) به نمايش گذاشتن احترام و اعتماد _ ابزاري جهت در ميان گذاشتن نيازهاي ساختار خدماتي كه مورد حمايت گروهها قرار گيرد . 
[align=right][align=right]ارائه گزارش توسط خدمتگزاران مورد اعتماد ما بيانگر ماهيت روحاني اصل خدمت و تصديق كننده انتخاب صحيح ما مي باشد . 
[align=right][align=right]بازگو كننده احترام به وجدان گروه و رعايت شرح وظايف مشخص شده و خارج نشدن از حيطه اختيارات و استفاده بهينه از تمامي اختيارات . 
[align=right][align=right]گزارش شفاف و به روز با رعايت اصل دوستي و دور از هر گونه پنهان كاري بستر شكل گيري وجدان گروهي آگاه و در نهايت تصميم گيري را فراهم مي آورد 
پروردگارا !   از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!                         
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5-چگونه در مقابل پيشنهادات ارائه شده در مورد تغيير ساختار مقاومت ميکنم ؟چرا؟ sadaf 1 1,697 2014-10-05، 07:04
آخرین ارسال: MOZHGAN
  3-آيا من با ساماندهي گروه سعي در کنترل گروهم دارم ؟ چرا ؟ sadaf 1 1,599 2014-10-02، 04:17
  2-آيا گروه ما قوانيني اضافي و غير ضروري براي خدمتگزاران يا اعضايش دارد ؟ sadaf 1 1,599 2014-10-02، 04:13
  1-سمت رهبري جلسه در گروه چند وقت يکبار در گردش است ؟ آيا همه افراد تشويق مي شوند که د sadaf 2 1,905 2014-10-02، 04:10
  4-تاچه حد انعطاف پذير هستم ؟گروه من تا چه حد انعطاف پذير است ؟ چطور مي توانم بدون ايج sadaf 1 2,257 2014-10-02، 04:04

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان