امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روزانه هايي از AA
در دوران مصرف الکل هميشه فکر ميکردم استثنا هستم ، احساس ميکردم اين نيازهاي ناچيز در حد من نيست ، ولي عذر من پذيرفته شده است . هرگز فکر نميکردم وزنه تعادل سياه نگرش من هميشه اين احساس را به من داده است که به آنها تعلق ندارم 
بازتابهاي روزانه الکليهاي گمنام 
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
برخي از ما براي درک حقيقت سختي هاي زيادي را تحمل کرده ايم . بيگار يا شاغل ، متاهل يا مجرد ، تا زمانيکه به جاي خداوند بر انسانهاي ديگر تکيه کنيم قادر به ترک الکل نخواهيم بود .
الکلي هاي گمنام 
پاسخ
کارهاي مهم در الويت 
مصرف الکل به هيچ جنبه اي از زندگي من کمک نخواهد کرد . در حالت هشياري ، زندگي من هر روز بهتر ميشود . بايد هميشه به ياد داشته باشم تا از مصرف الکل خودداري کنم ، به خدا اعتماد کنم و فعالانه در برنامه الکلي هاي گمنام شرکت کنم . 
بازتابهاي روزانه الکليهاي گمنام 
صفحه 191
پاسخ
زماني که قلب انسان سرشار از قدرداني باشد ، ضربان قلب بيشک با عشق خواهد تپيد . ....
از ديدگاه بيل 
پاسخ
تجربه نشان ميدهد که هيچ چيز به جز تمرين مستمر نمي تواند مصونيت از مصرف الکل را تضمين کند . 
الکلي هاي گمنام 
پاسخ
ارتباط مداوم با تازه واردها و با يکديگر ، نقطه روشن زندگي ماست . 
الکلي هاي گمنام 
پاسخ
دايره نماد کل جهان الکلي هاي گمنام و مثلث نماد 3 ميراث الکلي هاي گمنام يعني بهبودي، اتحاد و خدمت بود. در دنياي شگفت انگيز اطراف ، ما از وسوسه هاي وحشتناک خود رهايي يافته ايم. 
الکليهاي گمنام بالغ ميشود . 
پاسخ
کناره گيري از برنامه معنوي و دست کشيدن از سعي و تلاش بسيار آسان است . ما در مسير دشواري در حرکتيم زيرا الکل دشمني است فريبکار . 

الکلي هاي گمنام 
پاسخ
هنگاميکه رنج ميکشم ماندن در کنار دوستاني که در برنامه الکلي هاي گمنام پيدا کرده ام آسان است  . رهايي از آن درد را بايد در راهکارهاي ارائه شده در برنامه دوازده گام جست . 
پاسخ
به قول خردمندي"درد ، سنگ محک تمام پيشرفتهاي معنوي است . " اين حرف چقدر درباره الکلي هاي گمنام مصداق دارد . 
دوازده گام و دوازده سنت 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازتابهاي روزانه الکليهای گمنام NASIB 4 6,296 2014-08-04، 12:23
آخرین ارسال: NASIB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان