امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 دی-روز به روز
15 دي
امروز برای من معناي شهامت والاتر از جنگیدن و دعوا و خيره‌سري کردن است. در زندگي آشفته گذشته‌ام شهامت فقط هماني بود كه فقط در درگیری‌ها و دخالت‌های بی‌مورد در زندگی دیگران شده بود. امّا امروز با معنی پرهيز از مصرف نيكوتين، مواد مخدر، الكل و قرص‌های محرک و يا هرگونه از افکار و رفتارهاي ناسالم و بيمارگونه مي‌باشد. شهامت در پذیرش خود و دیگران و دنیای اطراف و در خدمتگزاري بدون قید و شرط به همدردان، دوست داشتن همه‌ی مخلوقات خداوند است. امروز دعاي آرامش و مراقبه کردن تكليف مرا با خود و محيط اطرافم روشن كرده است. امروز دستانم را در دست خداوند و هم‌دردان قرار داده و بدون ترس به زندگي‌ام ادامه خواهم داد. بدون ترسیدن و ترساندن از تنهايي و دیگران با احساس درك نشدن يا كمبودهایی كه مرا دچار آشفتگي و نااميدي مي‌كردند. با تكيه كردن به قدرت خداوند و دريافت هديه امروزم از او مسائل روزمره‌ام را حل و مشکلاتم را رفع خواهم كرد. امروز سعی دارم مثلث معنوی را رعایت و اجرا کنم، بهبودی، کار و خانواده. آيا هنوز هم به خاطر مي‌آورم، که ترس‌هاي گذشته چه تأثيري منفی‌ای بر اداره کردن زندگيم مي‌گذاشت؟
شهامت هر روزه براي همان روز داده مي‌شود!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان