2014-08-29، 11:10
بهبودی برای من چه معنایی دارد؟
چیزهای زیادی برای من معنای بهبودی را می دهند .بهبودی برای من درک و پذیرش گذشته است و کشف اینکه امروز کیستم واینکه در این لحظه چه فشارهایی مرا به اینجا آورده است.من به این درک رسیده ام که رفتارم همیشه بهترین نبوده ،زیرا به اعتیاد واکنش نشان می دادم وبه این واکنش آگاهی نداشتم.می دانم آنچه را فکر می کردم در آن شرایط بهترین است.انجام دادم. من پی برده ام که معایب و محاسنی دارم.این برنامه برای من فرایند ی شده که به کشف جنبه های مخفی که باعث شده به شخص فعلی تبدیل شوم،ادامه دهم.بهبودی برای من پذیرفتن آنچه در مورد خودم پیدا کرده ام و ایجاد تغییرات ضروری در زندگیم است.تا بتوانم آسوده باشم وبا خود واقعی ام در آرامش به سر ببرم.بهبودی برای من کشف ابزلرهای است که،روز به روز ،به ساختن خودم کمک کند تا فرد بهتری شوم. بهبودی برای من کارکرد دوازده قدم دوازده سنت،ودوازده مفهوم وبه کار بردن آنها در زندگی روزانه خود ،خانواده،دوستان ومحل کارم می باشد.بهبودی برای من به کار بردن آگاهانه این برنامه ساده است.که من آن را نه به خاطر دیگران ونه معتاد ،بلکه بخاطر خودم انجام می دهم. بهبودی یعنی حفظ آنچه دارم.بوسیله بخشش در کنار تجربه،نیرو وامیدم. بهبودی من هدیه من به خودم است،در حالی که هدیه من به اطرافیانم،عملکرد من است. تفکری برای امروز:فهمیده ام که بهبودیم به پشتکار ،حضور منظم در جلسات و خدمت به انجمن،بستگی دارد.همینطور درس هایی را که از برنامه نارانان یاد گرفته ام،بخشی از کسی که امروز هستم،شده است
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل