2014-09-01، 03:02
روش سپاسگزاری
قبل از اینکه برنامه را شروع کنم روی جنبه های منفی زندگیم تمرکز داشتم من بیچاره با یک معتاد ازدواج کردم من بیچاره ،بعد از اینکه از معتاد خواستم مرا ترک کند بالاخره این کار را کرد .آه بیچاره من معتادم فرد دیگری راپیدا کرد کسی که چه او مصرف کند یا نکند از زندگی با او خوشحال است ییچاره من تنها مانده ام تا از خودم مراقبت کنم چه کسی به من کمک می کند .یا از من مراقبت خواهد کرد ؟صبر کن ببینم مگر قبلا چه کسی از من مراقبت می کرده ؟ بعد از سالها حضور در جلسات نارانان می توانم وضیعتم را طوری دیگر ببینم . اینکه با یک معتاد ازدواج کردم و سالهای خوبی را گذراندیم ولی متاسفانه بیماری او پیشرفت کرد و شدید تر شد مصرفش مرا آزار می داد بنابر این از او خواستم ترکم کندو او هم رفت . با روش سپاسگزاری خودم را از روش فکری قدیمی ام رها می کنم من در حال تغییرم دیگر مایا نیستم روی چیز های اشتباه ومنفی تمرکز کنم و یعی می کنم از خودم بپرسم که نکته های خوب زندگیم کدام است و برای آنها سپاسگزاری کنم .
تفکری برای امروز :وقتی به دقت نگاه می کنم ،می توانم برای چیزی سپاسگزار باشمقبل از اینکه برنامه را شروع کنم روی جنبه های منفی زندگیم تمرکز داشتم من بیچاره با یک معتاد ازدواج کردم من بیچاره ،بعد از اینکه از معتاد خواستم مرا ترک کند بالاخره این کار را کرد .آه بیچاره من معتادم فرد دیگری راپیدا کرد کسی که چه او مصرف کند یا نکند از زندگی با او خوشحال است ییچاره من تنها مانده ام تا از خودم مراقبت کنم چه کسی به من کمک می کند .یا از من مراقبت خواهد کرد ؟صبر کن ببینم مگر قبلا چه کسی از من مراقبت می کرده ؟ بعد از سالها حضور در جلسات نارانان می توانم وضیعتم را طوری دیگر ببینم . اینکه با یک معتاد ازدواج کردم و سالهای خوبی را گذراندیم ولی متاسفانه بیماری او پیشرفت کرد و شدید تر شد مصرفش مرا آزار می داد بنابر این از او خواستم ترکم کندو او هم رفت . با روش سپاسگزاری خودم را از روش فکری قدیمی ام رها می کنم من در حال تغییرم دیگر مایا نیستم روی چیز های اشتباه ومنفی تمرکز کنم و یعی می کنم از خودم بپرسم که نکته های خوب زندگیم کدام است و برای آنها سپاسگزاری کنم .
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل