2014-09-10، 03:45
تفاوت..........
کم کم احساس تفاوتی را که جلسات نارانان بر من گذاشته ، درک میکنم. افرادی را می بینم که دائما در حالت اضطراب و نگرانی هستند.احساسی که من مدت هاست در خود نمی بینم،من از حضور سایر افراد در جلسات نیرو می گیرم. گمان می کنم افراد در جلسات می توانند دست آوردهای خوب و مفیدی از حضور در جلسات بدست آورند. زمانی که خانمی داستان زندگی اش را می گوید ودیگری هم شرایطی مشابه او داشته احساس می کنم میان آن ها پیوندی وجود دارد. در هر حال او می تواند فردی را بیابد که موقعیتی مشابه او دارد. یاد می گیرم پیام نارانان ،نه تنها انتقال آن به سایرین ،بلکه تمرین اصول آن در تمام مسائل زندگی من می باشد. امیدوارم تغییر من چنان قابل توجه باشد که دیگران هم بخواهند آنچه را من در طول برنامه انجام داده ام یاد بگیرند. همچنین بیاد دارم سنت یازده به ما یاد آوری می کند که این برنامه جاذبه ایجاد می کند و قصد تبلیغ ندارد. قدم اول می گوید من روی دیگران توانی ندارم وتلاش برای فشار روی دیگران باعث می شود نتوانم زندگی خود را کنترل کنم."زندگی کن وبه دیگران اجازه بده زندگی زندگی خودشان را داشته باشند. بهتری کاری است که می توانم انجام می دهم"هر فردی از بندگان خدا در نوع خود بی نظیر است. خود را با دیگری مقایسه نکن مبادا برنامه پروردگار را خدشه دار کنی"
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل