2014-10-18، 10:41
حمایت ناسالم و احساس گناه
سعی می کنم بین مراقبت از خودم و کمک به دیگران تعادلی پیدا کنم، می توانم در دسترس کسانی باشم که می خواهم به آن ها کمک کنم در حالی که بار مسئولیت های آنها را برعهده نگیرم. تجربه، نیرو و امیدم را قسمت کنم، عشق بدهم، بپذیرم و سپس رها کنم. یا می توانم به احساس دلسوزی و مراقبتی که برای دیگران دارم به خودم امتیاز بدهم آن وقت است که متوجه می شوم تمایل من برای کمک به عزیز معتادم، مانعی می شود که او عواقب استفاده از مواد مخدر را تجربه نکند و حتی این حمایت های ناسالم من باعث می شود او دیرتر متوجه رفتارهای مخرب خود شود. برای افرادی مثل من که تمایل به نصیحت، هدایت و کنترل کردن دارند، نظریات خود را به شرح زیر در اختیارشان قرار می دهم تا در عین حال که کمک می کنند سرویس نابجا ندهند. - برخی از نظریات من:
• آنچه معتاد می تواند انجام دهد برایش انجام ندهید.
• آیا حمایت ناسالم نتیجه ی خوبی برایم خواهد داشت؟
• آیا من حلال مشکلات هستم؟
• آیا سرویس نابجا من باعث ایجاد اعتماد به نفس در معتادم می شود؟ • آیا همیشه فکر می کنم که "آنچه را که می خواهم باید به دست بیاورم"؟
• آیا زمانی که من حمایت ناسالم نمی دهم، احساس گناه می کنم؟
• آیا آسان تر نیست که تسلیم خواسته های او شوم تا رنج کشیدن معتادم را نبینم؟
• چه سرویس های نابجایی را به معتادم می دهم؟
• آیا در پرداخت هزینه های زندگی او سهیم هستم؟
• آیا تصمیم های خود را عملی می کنم؟
• آیا در کشمکش ها و درگیری های به وجود آمده سهمی دارم؟آیا به او می گویم که: "دوستت دارم"
• آنچه معتاد می تواند انجام دهد برایش انجام ندهید.
• آیا حمایت ناسالم نتیجه ی خوبی برایم خواهد داشت؟
• آیا من حلال مشکلات هستم؟
• آیا سرویس نابجا من باعث ایجاد اعتماد به نفس در معتادم می شود؟ • آیا همیشه فکر می کنم که "آنچه را که می خواهم باید به دست بیاورم"؟
• آیا زمانی که من حمایت ناسالم نمی دهم، احساس گناه می کنم؟
• آیا آسان تر نیست که تسلیم خواسته های او شوم تا رنج کشیدن معتادم را نبینم؟
• چه سرویس های نابجایی را به معتادم می دهم؟
• آیا در پرداخت هزینه های زندگی او سهیم هستم؟
• آیا تصمیم های خود را عملی می کنم؟
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل