امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. آيا معناي عاجز بودن را متوجه شده‌ايد؟
من در گذشته فکر میکردم عاجز به افراد گدا و افلیج ها و معلولین و سالمندانی که توانایی انجام امور خودشان را ندارند، عاجز هستند. اما با ورود به انجمن سرطانی های ایران متوجه معنی جدید و قابل پذیرش تری شدم و اون این که من وقتی سعی در کنترل و تغییر کسی و چیزی و رفتار و اعمالی را دارم، اما نمیتوانم و بلکه خودم تحت تأثیر و کنترل آنها قرار بگیرم و توانایی رهایی از دست آنها را نداشته باشم. متوجه شدم در مقابل کنترل و کنار گذاشتن آنها عاجز و ناتوان هستم، من بیشتر به قدرت اراده وغیرت و دانش و تجربیات تنها خودم اتکا داشتم و با این ابزارها قادر نیستم، خیلی از عادتهای فکری و عاطفی و رفتارهایی که از روی اجبار و در بی اختیاری انجام میدهم را کنار بگذارم و در مقابلشان عاجز و برای رهایی از آنها ناتوان و بیقدرت هستم...
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 3. آيا معناي عاجز بودن را متوجه شده‌ايد؟ - توسط شاپور الف - 2014-12-23، 02:40

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  19. آيا با اقرار و پذيرش برای داشتن و خارج از کنترل بودن مشكل داريد، چه مشكلي سرراه ا mehdiast 1 1,116 2014-12-23، 03:32
آخرین ارسال: شاپور الف
  14. آيا براي‌تان مشكل است كه بدانيد در مقابل سرطان عاجز هستيد؟ mehdiast 1 1,327 2014-12-23، 03:19
آخرین ارسال: شاپور الف

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان