امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست ونهم آذر
29 آذر

وقتي شكست و خطایی باعث حرمان و نااميديم مي‌شود. آيا ميل دارم كه دوباره شروع كنم؟ امروز با دعاي آرامش و دعاي قدم سوم ابزار خوبي براي تلاش مجدد و كسب اعتماد به نفس و تلاش و واگذاری به خالق خودم را دارم. مي‌دانم كه توجه بيش از اندازه به شكست‌ها و ناكامي‌ها باعث انزوا و تنهایی و از دست رفتن اعتمادبه نفس باقی‌مانده مي‌شود. وقتي خودم را قادر به حل مسائل و رفع مشكلات نمي‌بينم، احساس بي‌لياقتي باعث مي‌شود كه دست از فعاليت‌هاي عادي که باید انجام دهم بكشم. امروز تا وقتي كه از وضعيت کنونی‌ام احساس رضايت دارم، زندگي طبق روال برنامه پيش مي‌رود، ولي وقتي احساس رضايت از رُشد و تغييراتم ندارم، نياز به تلاش بيشتري با راهنمایی دارم. امروز مي‌دانم كه زندگي مجموعه‌اي از پيروزي‌ها و شكست‌ها است، كه با جمع بندي آن‌ها مي‌توان از زندگي لذت برد، مثلاً: شب و روز، سرد و گرم، خوبي و بدي، زيبايي و زشتي، آرامش و تنش، عشق و نفرت، بخشش و انتقام و ... در زندگی وجود دارند که من به مطلق‌گرایی نیافتم. آيا هنوز هم ذهنم مشغول رفع و یا درست کردن اموراتي است، كه قدرت و توانايي پذیرش آن‌ها را ندارد؟ تا زندگي هست مشكلات هم در كنار آن قرار دارد!
تجربه‌ی شكست، پل پيروزي است!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست ونهم آذرروز به روز - توسط sadaf - 2014-01-30، 11:40

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و ششم آذر mahla 7 5,170 2017-11-11، 11:21
آخرین ارسال: aligolpa
  فقط برای امروز+ اندیشه امروز-بیست وپنجم آذر mahla 5 3,433 2014-12-17، 01:14
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-چهارم آذر mahla 6 3,990 2014-11-25، 01:04
  فقط برای امروز-سوم آذر mehdiast 7 4,134 2014-11-25، 12:55
  فقط برای امروز-پانزدهم آذر mahla 5 3,819 2014-09-19، 08:55
آخرین ارسال: NASIB