امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد های خودرا در این قسمت بنویسید
(2014-06-07، 11:13 )'داود' نوشته است: سلام دوستان . من شماره سامانه پیامکو هم خودم وهم به خیلی از همدردا معرفی کردم وطبق توضیحی که داده بودیدبرای فعال سازی اقدام کردیم اما فعال نشد وهیچ پیامکی برای ما ارسال نشد لطفا رسیدگی کنید ... مرسی

با سلام
اگر دریافت پیامک تبلیغاتی خود را غیر فعال کرده باشند پیامکی دریافت نخواهند کرد
با احترام

هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
پاسخ
(2015-06-03، 02:55 )'گرفتار نفس1' نوشته است: سلام من واقعا نمی دونم من این مشکل رو دارم یا همه دارند.به خاطر وارد شدن به انجمن تا الان 3 بار ثبت نام کردم.واقعا مشکل چیه وکجاست

با سلام
مشکلی که شما میگین حتما یک جای کا رو اشتباه میرین
لطفا نام کاربری و پسورد خود را  بیاد داشته باشین 
با سپاس

هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
پاسخ
سلام. خواهش میکنم اعضا موقعی که مطلبی را میزارن از جملات مذهبی استفاه نکنن .... شاید من اصن مذهبی نباشم.  در قدم ۲ 
تازه اول قدم ۲ کتاب میگه برای کارکرد قدم ۲ نیازی به مذهبی بودن نداره. خواهش میکنم اعضا رعایت کنن
پاسخ
سلام. خواهش میکنم اعضا موقعی که مطلبی را میزارن از جملات مذهبی استفاه نکنن .... شاید من اصن مذهبی نباشم.  در قدم ۲ 
تازه اول قدم ۲ کتاب میگه برای کارکرد قدم ۲ نیازی به مذهبی بودن نداره. خواهش میکنم اعضا رعایت کنن

سوال ۱۴ قدم ۲
پاسخ

سوال ۱۴ قدم ۲
پاسخ
سلام 
من از عضوهای گروه اینترنتی هستم و بارها از اقای امیر اریا با پیام خصوصی و یا ایمیل درخواست راهنمایی کرده ام،اما بیجواب مانده ام.لطفا تلفن ایشان را به من بدهید و یا مرا راهنمایی کنید.عقیده من این است که جواب ندادن پیام و خدمت نکردن دلیل بهبودی نداشتن است.
پاسخ
(2016-02-29، 11:42 )قلب صمیمی نوشته است: سلام 
من از عضوهای گروه اینترنتی هستم و بارها از اقای امیر اریا با پیام خصوصی و یا ایمیل درخواست راهنمایی کرده ام،اما بیجواب مانده ام.لطفا تلفن ایشان را به من بدهید و یا مرا راهنمایی کنید.عقیده من این است که جواب ندادن پیام و خدمت نکردن دلیل بهبودی نداشتن است.

سلام دوست من

اگه جواب نمیده و به نظر شما دلیلش بهبودی نداشتن هست ، از کسی دیگری درخواست راهنمایی کنید.
شاید ایشون وقت ندارن 

با احترام
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
ادرس کامل جلسات در کجا وجود دارد؟!؟
پاسخ
ادرس جلسات نارانان

تهران[table][tr][td]1[/td][td]استان تهران[/td][td]09194446075[/td][/tr][tr][td]2[/td][td]ناحیه شرق[/td][td]09195265770[/td][/tr][tr][td]3[/td][td]ناحیه شمال و شمال شرق[/td][td]09197016802[/td][/tr][tr][td]4[/td][td]ناحیه غرب[/td][td]09194102855[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]ناحیه جنوب[/td][td]09195922305[/td][/tr][tr][td]6[/td][td]ناحیه جنوب شرق[/td][td]09377887568[/td][/tr][/table]   جلسه اداری استان تهران (سومین یکشنبه هر ماه ساعت 12 الی 14)
میدان رسالت-هنگام- نرسیده به میدان الغدیر- ما بین آتش نشانی و شرکت واحد- داخل پارک سرای محله شمیران نو- طبقه اول –اطاق 1 ناحیه شرق[table][tr][td]شهر[/td][td]روز[/td][td]فرمت جلسه[/td][td]ساعت[/td][td]آدرس[/td][/tr][tr][td] 

تهران

تهران[/td][td]یکشنبه
بهار زندگی[/td][td]مشارکت
 [/td][td] 
1الی11:30[/td][td]امام حسین –خ دماوند-خ حسینی-شهید محمودی-کوی هروی- سرای مشتاق
پلاک 4[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
بهار زندگی[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
صبح سعادت[/td][td]تازه واردین[/td][td]10الی 12[/td][td]مترو پیروزی-روبروی تالار عباس جدیدی- ابتدای خیابان طبرسی-داخل بوستان-سرای محله موسوی[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]16الی17:30[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
مکتب آگاهی[/td][td] [/td][td]10الی11:30[/td][td]میدان خراسان- به سمت شوش شرقی- خ ابراهیمی(ارج)-سرای محله شوش[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
خودسازی[/td][td]مشارکت
قدم
سنت[/td][td] 
15الی16:30[/td][td]میدان خراسان- خ خاوران-خ اعظم نظامی(تاکسیرانی)-مرکز معاونت اجتماعی[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]14:30الی16[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]9الی11:30[/td][td]خ ولیعصر-بالاتر از میرداماد- کوچه قبادیان- پشت ساختمانهای اسکان
سرای محله کاووسیه[/td][/tr][tr][td]تازه واردین[/td][td]10:45الی12:45[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]قدم[/td][td]10:30الی12[/td][/tr][tr][td]تازه واردین[/td][td]15 الی 17[/td][/tr][tr][td]دوشنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]9:30 الی11[/td][td]خ خاوران- شهرک کاروان-خ انیسی
مسجد امام سجاد[/td][/tr][tr][td] 
شنبه[/td][td] 
تازه واردین[/td][td] 
10 الی 12[/td][td]میدان امام حسین-ابتدای خ دماوند- خ منتظری-روبروی پست خانه ایران مهر- سرای محله اسدی[/td][/tr][tr][td] 
پنج شنبه[/td][td] 
مشارکت جوانان[/td][td] 
15الی16:30[/td][td]خ ولیعصر- بالاتراز پارک ساعی –کوی ساعی دوم –فرهنگسرای سرو(بانو)-طبقه 3-اتاق21[/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]قدم[/td][td]8:30 الی 10[/td][td]پاسدار گمنام- بطرف آب موتور- نبش خ رحمتی(شهید جباری)-بوستان هفت تیر-سرای محله شکیب[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت
سنت[/td][td]9:30 الی 11[/td][/tr][tr][td] 
یکشنبه
(آقایان)[/td][td] [/td][td] 
19:30 الی21[/td][td]بین میدان امامحسین و شهدا-خ خشکبارچی اول-خ اقبال لاهوری- مقابل مجموعه ورزشی خیام-بین پلاک18 و20-حسینیه سالار شهیدان[/td][/tr][tr][td] 

تهران

[/td][td]شنبه[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td] 

14:30 الی16[/td][td] 

مشیریه-خ سازمان آب – چهارراه دوم –پارک بنفشه –سرای محله مشیریه[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت
نشریه خوانی
سوال و جواب[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]سنت
مشارکت[/td][td]9:30 الی11[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
آیین مهرورزی[/td][td] [/td][td] 

15 الی 16:30[/td][td] 

خیابان 21- بین 15 متری سوم و چهارم- بوستان فرهاد- کوچه 21- خانه سلامت افسریه[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
خانه امید[/td][td] [/td][/tr][tr][td]چهارشنبه[/td][td] [/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
سرای امید[/td][td] [/td][/tr][tr][td]دوشنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]16 الی 17:30[/td][td]میدان شهدا – ایستگاه اول- خ پیروزی- انتهای خ بایزید بسطامی- ساختمان غدیر- زیرزمین[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
ندای درون[/td][td] [/td][td]15الی 16:30[/td][/tr][tr][td]جمعه[/td][td]مشارکت[/td][td]8:30الی 10[/td][td]21 متری دهقان – انتهای خیابان پیروزی – سرای محله دهقان[/td][/tr][tr][td]جمعه
جوانان[/td][td] [/td][td]10:30الی 12[/td][/tr][/table]   جلسه اداری ناحیه شرق (یکشنبه اول هرماه ساعت 9 الی11)
میدان شهدا-ایستگاه اول خیابان پیروزی- انتهای خ بایزید بسطامی- ساختمان غدیر- زیرزمین  
ناحیه شمال و شمال شرق[table][tr][td]شهر[/td][td]روز[/td][td]فرمت جلسه[/td][td]ساعت[/td][td]آدرس[/td][/tr][tr][td] 

تهران

[/td][td]شنبه
نشاط[/td][td]مشارکت[/td][td] 
13:30الی15[/td][td]بزرگراه حقانی- ابتدای کاویان غربی-بوستان بهشت مادران – خانه سلامت[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
نشاط[/td][td]قدم
سنت[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
صبح امید[/td][td]قدم[/td][td]10الی11:30[/td][td] 
تهرانپارس- خ گلبرگ شرقی- بین اتوبان باقری و دردشت- جنب آتش نشانی-
بوستان معلم طبقه 3[/td][/tr][tr][td]سنت[/td][td]16 الی 17:30[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
اتحاد[/td][td]سنت[/td][td]9الی10:30[/td][/tr][tr][td]مشارکت[/td][td]10:45الی12:15[/td][/tr][tr][td]شنبه
آرامش[/td][td]مشارکت[/td][td] 

16 الی 17:30[/td][td] 

فلکه چهارم تهرانپارس- خیابان توحید-پارک پلیس-(نمازخانه)[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
طلوع[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
نیایش[/td][td]مشارکت[/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]10الی 11:30[/td][td]محله اراج- اول بلوار ارتش- ابتدای شهیدلنگری- جنب بانک ملی سالن اجتماعات – طبقه 2[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]قدم[/td][td]10:30الی 12[/td][/tr][tr][td]یکشنبه[/td][td]قدم[/td][td]8 الی 9:30[/td][td]میدان هروی- خ موسوی – خ شمشاد- سرای محله مبارک آباد[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][/tr][tr][td] 

تهران

تهران[/td][td]سه شنبه
آوای زندگی[/td][td] 
مشارکت[/td][td] 
9:30 الی 11[/td][td]خ شریعتی- خ زرگنده – خ عطاری مقدم- پایین تراز بیمارستان جواهری- حسینیه امیرالمومنین[/td][/tr][tr][td]پنجشنبه
ناراتین دختران[/td][td] [/td][td] 
14:30الی 16[/td][td]رسالت- خ فرجام غربی – چهارراه ولیعصر-سرای محله نارمک-ط4 –واحد14[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
مشارکت باران[/td][td] [/td][td] 
16:30 الی18[/td][td]خ هنگام- نرسیده به میدان الغدیر- مابین آتش نشانی و شرکت واحد- داخل پارک-سرای محله شمیران نو-ط اول – اتاق 1[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
گنج حضور[/td][td]قدم[/td][td] 

9:30الی 11[/td][td] 

بزرگراه رسالت –جنب پمپ بنزین کرمان- پارک گلچین -  خانه سلامت گلچین[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
گنج حضور[/td][td]سنت[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
گنج حضور[/td][td]تازه واردین[/td][td]9:30الی 11:30[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
خانه عشق[/td][td]مشارکت[/td][td]11:15الی12:45[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
چشمه امید[/td][td]مشارکت[/td][td]11 الی12:30[/td][td] 
خ ولیعصر- بالاتر از میرداماد- کوچه قبادیان غربی – سرای محله کاووسیه[/td][/tr][tr][td]پنجشنبه
چشمه امید[/td][td]سنت[/td][td]8:30 الی 10[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]خ دلاوران- خ آزادگان –جنب فروشگاه شهروند- فرهنگسرای سلامت[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]16 الی 17:30[/td][td]تهرانپارس- فلکه دوم- خ جشنواره –کوچه محمدی[/td][/tr][tr][td]شنبه
امیدزندگی[/td][td]سنت[/td][td] 

میدان نامجو – خ شیخ صفی – بعداز چهارراه شیخان به طرف شریعتی- روبروی ساختمان درحال تاسیس مسجد اعظم-شورای محله کاج طبقه دوم-پلاک 205[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
امید زندگی[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
امیدزندگی[/td][td]مشارکت[/td][/tr][tr][td]جمعه
امید زندگی[/td][td]نشریه خوانی[/td][/tr][tr][td] 
رودهن[/td][td]شنبه
راه عشق[/td][td]سنت[/td][td] 
14 الی 15:30[/td][td] 
بلوار امام خمینی- انتهای خیابان سجادیان- گلزار شهدا[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
راه عشق[/td][td]مشارکت[/td][/tr][tr][td] 
لواسان[/td][td]شنبه[/td][td]قدم[/td][td] 
16 الی 17:30[/td][td]بلوار امام خمینی – خ ایثارگران-جنب مخابرات- مدرسه راهنمایی پسرانه علامه طباطبایی[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت[/td][/tr][tr][td]گیلاوند[/td][td]یکشنبه
بسوی نور[/td][td]مشارکت[/td][td]10الی 11:30[/td][td]دوراهی دماوند –پشت بهزیستی –مهدکودک قرآن[/td][/tr][/table]   جلسه اداری ناحیه شمال و شمال شرق (اولین یکشنبه هرماه ساعت 14 الی 16 )
بزرگراه رسالت –جنب پمپ بنزین کرمان- پارک گلچین -  خانه سلامت گلچین  
ناحیه غرب[table][tr][td]شهر[/td][td]روز[/td][td]فرمت جلسه[/td][td]ساعت[/td][td]آدرس[/td][/tr][tr][td] 

تهران

تهران
 [/td][td]دوشنبه[/td][td]قدم[/td][td]8:30 الی 10[/td][td]انتهای امیر آباد شمالی- نبش هفدهم- مسجد النبی-سالن اجتماعات[/td][/tr][tr][td]مشارکت[/td][td]10 الی 11:30[/td][/tr][tr][td]جمعه
آقایان[/td][td] [/td][td]9:30 الی 11[/td][/tr][tr][td]جمعه
آقایان[/td][td]مشارکت[/td][td]9:30 الی 11[/td][td]اتوبان کردستان – پارک قزل قلعه[/td][/tr][tr][td]شنبه
پرواز[/td][td]مشارکت[/td][td]9:30 الی 11[/td][td] 
خ کمیل –روبروی پمپ بنزین- کوچه فولادی- سرای محله کمیل[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
فرشتگان[/td][td]قدم[/td][td]10 الی 11:30[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
نیلوفر آبی[/td][td]مشارکت
پرسش و پاسخ[/td][td]17 الی 18:30[/td][td] 
خ آزادی – بلوار استاد معین- تقاطع دستغیب واستاد معین-فرهنگسرای خانه مشق (درب ورودی داخل خ دستغیب)[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
امید[/td][td]مشارکت[/td][td]14:30 الی 16[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
آقایان[/td][td]مشارکت[/td][td]13:30 الی 15[/td][/tr][tr][td] 
دوشنبه
راه نجات[/td][td] 
مشارکت[/td][td] 
9:30 الی 11[/td][td]فلکه دوم صادقیه- بلوار اشرفی اصفهانی-بالاتر از چهارراه مرزداران-کوچه سادات- سالن کانون اجتماعی جوانان[/td][/tr][tr][td]شنبه
مهرپروران[/td][td]مشارکت[/td][td]10 الی 11:30[/td][td]خ قزوین- 16متری امیری(سبحانی )فرهنگسرای کار سابق – سرای محله جی[/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]14الی 16:30[/td][td]تهرانسر شرقی- پارک شهدای گمنام-خانه سلامت گلریز[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
یاس[/td][td]قدم
مشارکت[/td][td]14:30 الی16[/td][td]میدان بریانک هفت چنار-خ شهید عرب روبروی پارک خانواده-سرای محله بریانک خانه سلامت[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
چراغ خوشبختی[/td][td]تازه واردین[/td][td]13:45الی15:45[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
دریا[/td][td]قدم[/td][td]8:45الی10:15[/td][td]سعادت آباد-سرای محله دریا- خ25- خ قره تپه ای-پلاک 34[/td][/tr][tr][td]مشارکت[/td][td]10:30الی12[/td][/tr][tr][td] 

تهران

تهران[/td][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]9:30الی 11[/td][td]میدان صادقیه-خ محمد علی جناح به سمت آزادی-خ طاهریانو[/td][/tr][tr][td]شنبه
 [/td][td]پرسش و پاسخ[/td][td] 
بلوار کشاورز – پارک لاله – نمازخانه
(هر شش ماه یکبار تغییر می کند)[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
معجزه[/td][td]مشارکت[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
ارامش[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]شهرک راه آهن(شهرک گلستان)-میدان اتریش-یاس 9-ساختمان شماره 4-طبقه2-کلاس 1[/td][/tr][tr][td]شنبه
باران عشق[/td][td]مشارکت[/td][td]15الی 16:30[/td][td]پونک- چهاردیواری- خ اقبالپور-کوچه دهم غربی –داخل پارک سلامت کوهسار[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]15الی 16:30[/td][td]انقلاب کارگر جنوبی-کوچه مهدی زاده-پلاک 1-طبقه 2[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
باغ بهشت[/td][td]مشارکت
پرسش و پاسخ[/td][td]16:10الی 17:40[/td][td]جنت آباد جنوبی-نبش میدان چهارباغ-مرکز آسیب های اجتماعی[/td][/tr][tr][td]دوشنبه[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]14:30الی16[/td][td]میدان رازی-خ گمرک-خ رباط کریم-نرسیده به انبار نفت-بوستان قبله -    خانه سلامت[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]قدم
مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]میدان المپیک- میدان امیرکبیر-جنب شهرک چشمه- اداره بازیافت منطقه 22-مرکز تشکلات مردم نهاد[/td][/tr][tr][td] 
چهارشنبه[/td][td] 
مشارکت[/td][td] 
15 الی 16:30[/td][td]خ آزادی-خ شهیدان-انتهای یادگار امام به جنوب-مابین طوس و دامپزشکی- پلاک 108-موسسه رهروان پیام مهر[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]قدم[/td][td]16 الی17:30[/td][td]تقاطع میرزا بابایی و سردار جنگل- جنب تره بار – خانه سلامت پونک[/td][/tr][tr][td]دوشنبه[/td][td] [/td][td]10 الی 11:30[/td][td]میدان انقلاب – کارگر شمالی– خ نصرت غربی- شهرداری ناحیه -طبقه 2[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی16:30[/td][td]تهرانسر اصلی-مرکز آموزشهای اجتماعی کوثر-کلاس شماره 2[/td][/tr][tr][td]جمعه
ناراتین دختران[/td][td]مشارکت
نشریه خوانی
پرسش و پاسخ[/td][td] 
9 الی 10:30[/td][td]میدان انقلاب-خ کارگر جنوبی-میدان قزوین-جنب بیمارستان فارابی-پلاک669 –مرکز مطالعات اجتماعی اعتیاد[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
شقایق[/td][td]قدم[/td][td]14 الی 15:30[/td][td]انتهای شهران-آخرین ایستگاه اتوبوسی شهران –خیابان اسحاقی-روبروی خیابان مهرانی-سرای محله شهران شمالی[/td][/tr][tr][td]مشارکت[/td][td]16 الی 17:30[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]10 الی 11:30[/td][td]خ امین الملک(امامزاده حسن)-خ صبوری(رضوان سابق)-کوچه محمد زاده-خانه کشتی[/td][/tr][tr][td]شنبه
باران عشق[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]پونک –چهاردیواری –خ اقبالپور –کوچه دهم غربی –داخل پارک-خانه سلامت کوهسار[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
نرگس[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی16:30[/td][td]تهرانسر اصلی- اندیشه سرای کوثر- کلاس شماره 2[/td][/tr][tr][td] 

شهریار

[/td][td]یکشنبه
بهار[/td][td]مشارکت[/td][td] 
14الی 15:30[/td][td] 
اندیشه – فاز 3-خ ولیعصر- پشت بازار نگین- بالای دبستان بهار[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
بهاران[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td] 
چهارشنبه[/td][td]مشارکت
قدم
سنت[/td][td] 
16 الی 17:30[/td][td] 
عباس آباد –کوچه شهید اسرافیل شیخی- حسینیه حبیب ابن مظاهر[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
امید[/td][td] [/td][td]14الی 15:30[/td][/tr][tr][td]ملارد[/td][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]9 الی 10:30[/td][td]جنب پمپ بنزین- خ شهیدان دست بر سر – کوچه بوستانی(شاملو قدیم) بهشت 9 –حسینیه شیفتگان حسین[/td][/tr][tr][td]اندیشه[/td][td]چهارشنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]15الی 16:30[/td][td]سرفاز 1- خششم غربی- بن بست خبیر-داخل نمازخانه- حسینیه بخشی[/td][/tr][/table]   جلسه اداری ناحیه (دومین چهارشنبه هر ماه –ساعت 9 الی 11:30)
تهران فلکه اول صادقیه –ابتدای خ محمد علی جناح – خ طاهرین سرای محله فردوس- طبقه 3-سالن امفی تئاتر (در صورت تعطیلی دومین هفته ، جلسه در اولین هفته همان ماه برگزار می شود) ناحیه جنوب[table][tr][td]شهر[/td][td]روز[/td][td]فرمت جلسه[/td][td]ساعت[/td][td]آدرس[/td][/tr][tr][td] 

شهرری

[/td][td]شنبه
نسیم بهبودی[/td][td]مشارکت[/td][td]9 الی 10:30[/td][td]شهرری-سه راه ورامین-ظهیر آباد-خ ابوذر یکم-خ مهاجری-بوستان غدیر-خانه فرهنگ اقدسیه[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
نسیم بهبودی[/td][td] [/td][td]14:30 الی 16[/td][td]شهرری-سه راه ورامین-خ شهید غیوری- کوچه صالحی-سرای محله شهید غیوری[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
نارانان آقایان[/td][td] [/td][td] 
17:45الی 19:15[/td][td] 
شهرری-خ قم-روبروی مخابرات- شهید منتظری- کوچه غلامرضایی-محله سرای سرتخت[/td][/tr][tr][td]ناراتین
دختران[/td][td]مشارکت[/td][td]14:30 الی 16[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
نارانان آقایان[/td][td] [/td][td]17:45الی 19:15[/td][td]شهرری – خیابان استخر-روبروی شهروند- سرای محله استخر[/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]9 الی 10:30[/td][td]شهرری ظهیرآباد-نرسیده به میدان معلم- سرای محله اقدسیه[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
راه سبز[/td][td]مشارکت[/td][td]9 الی 10:30[/td][td] 
شهرری – میدان شهید غیبی-
سرای محله شهربانو[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
راه سبز[/td][td]قدم
نشریه[/td][td]14:30 الی 16[/td][/tr][tr][td] 

تهران[/td][td]شنبه
خانه آرامش[/td][td] 
مشارکت[/td][td] 
10 الی 11:30[/td][td]نازی آباد –بازار دوم- خ شهید گودرزی-نبش کوی امیر –مرکز شهید خوئینی ها[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
خانه آرامش[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
ساحل آرامش[/td][td]مشارکت
سنت[/td][td] 
9 الی 10:30[/td][td]دولت آباد – فلکه اول دولت آباد-خ دهخدا-کوچه شهید رمضانی- خانه فرهنگ دولت آباد[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
ساحل آرامش[/td][td]مشارکت
قدم[/td][/tr][tr][td]شنبه
کلبه آرامش[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]14 الی 16[/td][td]اتوبان شقایق –اتوبان شهید شریفی(دولتخواه برادران لشکری)- محله پایین- مسجد علی ابن موسی الرضا[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
سایه بهشت[/td][td]مشارکت[/td][td] 
15 الی 16:30[/td][td]کیان شهر-خشهید ابراهیمی- جنب پارک امیر کبیر- خانه فرهنگ امیر کبیر- سالن آمفی تئاتر[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
شعله های بهشت[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
ندای حق[/td][td]مشارکت[/td][td]9 الی 10:30[/td][td]نازی آباد- خ شهید خدا رحم شرفی- جنب سازمان آب –پایگاه ذوالفقار[/td][/tr][tr][td] 
چهار شنبه
خانه مشق[/td][td]مشارکت
نشریه خوانی
قدم
پرسش و پاسخ[/td][td] 
9:30 الی 11[/td][td]اتوبان بهشت زهرا-صالح آباد غربی-میدان رسالت- خ شهید داود عزتی –خانه مشق[/td][/tr][tr][td]دوشنبه[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]14الی15:30[/td][td]جوادیه-20متری-بین کوچه سرمدی و نیکی-دفتر خدمات نوسازی بافت فرسوده محله جوادیه[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
سرای امید[/td][td] 
مشارکت[/td][td] 
14 الی 15:30[/td][td]باقرشهر-خ30متری امام خمینی-جنب مسجد حضرت ولیعصر-ساختمان فرهنگی هنری اسوه- طبقه 2- سالن اجتماعات[/td][/tr][tr][td] 

تهران[/td][td]دوشنبه
به سوی آرامش[/td][td]قدم
 [/td][td] 

باقرشهر-خ 20متری کاشانی-خ جهاد- خانه فرهنگ آفتاب[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
ردپای دوست[/td][td]مشارکت[/td][/tr][tr][td]یکشنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]9 الی 10:30[/td][td]خانی آباد نو- خ شقایق-سرای محله اسفندیاری[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td] 
جاده ساوه
 [/td][td]سه شنبه
طلوع[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]15:30 الی 17[/td][td]صالح آباد-30 متری گلستان-نگارستان پنجم-انتهای خیابان-خانه بهداشت[/td][/tr][tr][td]شنبه
کلبه آرامش[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]14 الی 15:30[/td][td]شهرک شهید شریفی-دولتخواه-خ برادران شکری-مسجد علی ابن موسی الرضا[/td][/tr][tr][td] 
رباط کریم[/td][td]دوشنبه
کلبه آرامش[/td][td]مشارکت[/td][td]14:30 الی16[/td][td]سه راه آدران- شهرک اروین- خیابان اصلی-باشگاه حقی[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
پلی به سوی خدا[/td][td]مشارکت
قدم[/td][td]14 الی 15:30[/td][td]خ بخشداری-خ آموزش و پرورش-جنب اداره گاز-خانه تشکلات جوان[/td][/tr][tr][td]نسیم شهر[/td][td]سه شنبه
عشق الهی[/td][td]مشارکت
قدم ،سنت[/td][td] 
13 الی 14:30[/td][td] 
وزارت ارشاد- فرهنگسرای قائم[/td][/tr][tr][td] 

اسلام شهر[/td][td]یکشنبه
نور الهی[/td][td]پرسش و پاسخ
مشارکت[/td][td] 
 سر واوان- میدان قائم – فرهنگسرای الغدیر[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
نور الهی[/td][td]قدم
سنت[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
نور امید[/td][td]قدم ، سنت
پرسش و پاسخ[/td][td] 
14الی 15:30[/td][td]واوان-میدان امام خمینی-روبروی هشت بهشت- فرهنگسرای جوان[/td][/tr][tr][td] 

ورامین[/td][td]شنبه
بهار امید[/td][td]مشارکت
 [/td][td] 
پیشوا-پل حاجی- میدان چمران- اول خیابان مالک اشتر- حسینیه شهدا[/td][/tr][tr][td]سه شنبه
بهار امید[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td]یکشنبه
کلبه آرامش[/td][td]مشارکت[/td][td] 

میدان قطب الدین رازی(چوب بری)- پارک خانواده – نمازخانه پارک[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه
کلبه آرامش[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td]جمعه
کلبه آرامش[/td][td]مشارکت[/td][td]9:30 الی 11[/td][/tr][tr][td] 

قرچک[/td][td]شنبه
خانه امید
نارانان آقایان[/td][td] [/td][td] 
19 الی 20:30[/td][td] 
قرچک- خیابان اصلی-نرسیده به میدان کلانتری- نمازخانه دارالشفا[/td][/tr][tr][td]دوشنبه
سرای آرامش[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][/tr][tr][td]پاکدشت[/td][td]چهارشنبه
خانه دلها[/td][td]مشارکت
نشریه خوانی[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]سالن آمفی تئاتر شهرداری[/td][/tr][tr][td]پرند[/td][td]یکشنبه
سرای نیاز[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]خ کندوان-روبروی کلانتری سابق- اول فاز 2- نمازخانه آلاچیق[/td][/tr][/table]   جلسه اداری ناحیه    ( دومین پنج شنبه هر ماه ساعت 8:30 الی 11)
شهرری- خیابان قم –روبروی مخابرات شهید منتظری –کوچه غلامرضایی – محله سرای سرتخت ناحیه جنوب شرق[table][tr][td]شهر[/td][td]روز[/td][td]فرمت جلسه[/td][td]ساعت[/td][td]آدرس[/td][/tr][tr][td] 

تهران[/td][td]شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]8:30 الی 10[/td][td]اتوبان شهید محلاتی-پاسدار گمنام- به طرف آب موتور- سرای محله شکیب[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
زیتون[/td][td]مشارکت[/td][td]10 الی 11:30[/td][td]اتوبان شهید محلاتی –خ میرهاشمی (میثم)-سرای محله زیتون- طبقه دوم[/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td] [/td][td]15 الی 16:30[/td][td]میدان بروجردی- خ محبی –کوچه فراهانی-کوچه درختی[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه
ناراتین دختران[/td][td] [/td][td]11:30الی 13[/td][td]بین پنجم و ششم خیابان هانی- کوچه مبینی-پلاک 148- سرای محله ابوذر[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه[/td][td]تازه واردین[/td][td]15 الی 17[/td][td]افسریه بین خیابان 3 و4- کوچه 21 – سرای محله افسریه[/td][/tr][tr][td]دوشنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]بلوار ابوذر- پل شش برادران فاضل بخشستانی- مسلم شمالی – نبش کوچه مبینی[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]خ مصطفی خمینی- پایینتر از پمپ بنزین- کوچه افشار –کوچه علی رضا جاوید- بن بست مدرس-ساختمان رفاهی اجتماعی شهرداری[/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]قدم[/td][td]14:30 الی 16[/td][td]سه راه افسریه- خ قصر فیروزه- پارک والفجر-سرای محله والفجر- آمفی تئاتر[/td][/tr][tr][td]سه شنبه[/td][td]قدم[/td][/tr][tr][td]چهارشنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]15 الی 16:30[/td][td]نبرد شمالی-ایستگاه بهشتی –پرستار جنوبی-بوستان نارنج و ترنج-خانه سلامت سرای محله تاکسیرانی[/td][/tr][tr][td]پنج شنبه[/td][td]مشارکت[/td][td]13:45الی15:15[/td][td]خ پیروزی-خنبرد شمالی –نرسیده به چهارراه فرزانه-کوچه نجار محمودی-سرای محله صد دستگاه[/td][/tr][tr][td]خاور شهر[/td][td]دوشنبه
مسیر آرامش[/td][td]مشارکت[/td][td]9:30 الی 11[/td][td]فاز یک-منطقه یک –ایستگاه بلوچ- کوچه حاج عابدینی-خانه سلامت خاور شهر[/td][/tr][/table]   جلسه اداری ناحیه   (اولین یکشنبه هرماه ساعت 14:15)
اتوبان محلاتی – بلوار ابوذر – بین پل پنجم و ششم –خیابان هانی –سرای محله –شهرداری ناحیه 2  

پاسخ
[table][tr][td]تهران- جلسات ان اي[/td][/tr][tr][td][table][tr][td]پارک هنرمندان[/td][td]تهران - خ ایرانشهر-نرسیده به طالقانی -پارک هنرمندان- ضلع جنوب شرقی[/td][td]منطقه 6 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]10:00 الی 11:30[/td][/tr][/table] [table][tr][td][table][tr][td]ورشو[/td][td]تهران - خ استاد نجات الهی (ویلا) -تقاطع ورشو،پارک ورشو، داخل تراس[/td][td]منطقه 6 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]17:30 الی 19:00[/td][td] [/td][td]17:30 الی 19:00[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]لاله[/td][td]تهران - بلوار کشاورز- پارک لاله -مسجد پارک وسالن بحران[/td][td]منطقه 6 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]پیام رهایی[/td][td]تهران - خ شریعتی - نرسیده به خ معلم- پارک برزگران[/td][td]منطقه 7 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]21:30 الی 23:00[/td][td]21:30 الی 23:00[/td][td]21:30 الی 23:00[/td][td]21:30 الی 23:00[/td][td]21:30 الی 23:00[/td][td]21:30 الی 23:00[/td][td]21:30 الی 23:00[/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]ستایش[/td][td]تهران - میدان زندان قصر،جنب درب برقی زندان[/td][td]منطقه 7 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]پیام امید[/td][td]تهران - میدان گرگان،خ کاوه شرقی، امیرالمومنین[/td][td]منطقه 7 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]19:30 الی 21:00[/td][td] [/td][td]19:30 الی 21:00[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]پارک مریم[/td][td]تهران - خیابان کریمخان مقابل کلیسا پارک مریم داخل آلاچیق[/td][td]منطقه 7 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td]تهران[/td][/tr][tr][td][table][tr][td]امید[/td][td]تهران - خ اجاره دار - پایین تر از شیخ صفی - کوچه انارکی - مسجد انصار الحسین[/td][td]منطقه 7 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]نظام آباد(بانوان)[/td][td]تهران - میدام امام حسین - اول خ نظام آباد - سمت راست - کوچه اکبری - خانه سلامت نظام آباد[/td][td]منطقه 7 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]10:0 الی 11:30[/td][td] [/td][td]10:0 الی 11:30[/td][td] [/td][td]10:0 الی 11:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]تمایل مختاری[/td][td]تهران - خ کارگر - خ مختاری - کوچه مظلومی - حسینیه مکتب الحسین[/td][td]منطقه 11 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td]18:00 الی 19:30[/td][td] [/td][td]18:00 الی 19:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]سینا[/td][td]تهران - خیابان قزوین - خیابان مخصوص - ابتدای خیابان محبوب مجاز - مسجد سینا[/td][td]منطقه 11 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]اتحاد (بلورسازی)[/td][td]تهران - خ مولوی - نرسیده به چهارراه امیریه - ابتدای خ تشکری موحد - مسجد[/td][td]منطقه 11 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]بهبودی[/td][td]تهران - خ کارگر جنوبی - نرسیده به میدان قزوین - مرکز ملی مطالعات اعتیاد - داخل سالن آمفی تئاتر[/td][td]منطقه 11 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]14:00 الی 15:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]پارک شهر[/td][td]تهران - پارک شهر - درب جنوبی - پشت نمازخانه[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td]تهران[/td][/tr][tr][td][table][tr][td]خواجو(کرمانی)[/td][td]تهران - خ شوش - میدان هرندی - خ شهید هرندی - پارک خواجو کرمانی - کتابخانه[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]آرامش ملت دوست[/td][td]تهران - خ مصطفی خمینی- پایین تر از سرچشمه- مقابل پمپ بنزین- بهزیستی ملت دوست[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]12:30 الی 14:00[/td][td]12:30 الی 14:00[/td][td]12:30 الی 14:00[/td][td]12:30 الی 14:00[/td][td]12:30 الی 14:00[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]ری[/td][td]تهران - خ ری- ایستگاه در دار- مسجد کاظمیه[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]10:00 الی 11:30[/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]قنات آباد[/td][td]تهران - مولوی غربی - ایستگاه قنات آباد - مسجد فخار[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]آرامش[/td][td]تهران - چهارراه سرچشمه- ک قوام الحضور- خانه محله سرچشمه[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]آرامش (امامزاده یحیی)[/td][td]تهران - خ ری- خ آبشار غربی- ک هداوند -خانه فرهنگ امامزاده یحیی[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]پانزده خرداد[/td][td]تهران - خ پانزده خرداد شرفی -جنب بانک صادرات- خ جمشید پور -جنب باشگاه پانزده خرداد[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td]تهران[/td][/tr][tr][td][table][tr][td]آرامش 15خرداد[/td][td]تهران - خیابان 15 خردادشرقی - نرسیده به پل ری - کوجه شهید جمشید پور- مسجد علی اکبر[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]14:00 الی 15:30[/td][td]14:00 الی 15:30[/td][td] [/td][td]14:00 الی 15:30[/td][td]14:00 الی 15:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]اتحاد هفت تیر[/td][td]تهران - میدان هفت تیر - خ قائم - خ مشاهیر - خ غفاری - پلاک 1 - طبقه دوم - معلولین ذهنی[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td]19:00 الی 20:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]هدایت(باغ)[/td][td]تهران - خ سعدی شمالی- چهار راه سید علی -خیابان کاشف -مسجد بی بی یزدی[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]15:00 الی 16:30[/td][td]15:00 الی 16:30[/td][td] [/td][td]15:00 الی 16:30[/td][td]15:00 الی 16:30[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]خانه محله (بانوان)[/td][td]تهران - چهارراه سرچشمه،کوچه قوام الحضور،خانه محله سرچشمه[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]15:30 الی 17:00[/td][td] [/td][td]15:30 الی 17:00[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]پیام[/td][td]تهران - خ حافظ - بین نوفل نوشاتو وجمهوری هیئت الرضا[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]12:30 الی 14:00[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]مشارکت سلیمانخانی[/td][td]تهران - میدان راه آهن - ابتدای خیابان شوش - خ شهید رحمتی - حسینیه 14 معصوم[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]18:00 الی 19:30[/td][td] [/td][td]18:00 الی 19:30[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]خواجه کرمانی زوج[/td][td]تهران - میدان هرندی - جنب پرنده فروش ها - جایگاه فصلی کارگران[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]  [table][tr][td]تهران[/td][/tr][tr][td][table][tr][td]مشارکت[/td][td]تهران - خ مصطفی خمینی - رویروی بیمارستان دکتر سپهر - کوچه شهید برادران برهمه - بن بست پرورشگاه - حسینیه موسی ابن جعفر[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]07:00 الی 08:00[/td][td]09:00 الی 10:30[/td][/tr][/table]  [table][tr][td][table][tr][td]کوثر[/td][td]تهران - خ ری - نرسیده به میدان قیام - پارک کوثر - فرهنگسرای کوثر[/td][td]منطقه 12 [/td][/tr][/table] [/td][/tr][tr][td]شنبه[/td][td]یکشنبه [/td][td]دوشنبه[/td][td]سه شنبه[/td][td]چهار شنبه[/td][td]پنج شنبه[/td][td]جمعه[/td][/tr][tr][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td] [/td][td]20:00 الی 21:30[/td][td]20:00 الی 21:30[/td][/tr][/table]  

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیشنهادات خود را در این قسمت بنویسید mehdiast 14 8,293 2022-06-18، 09:48
آخرین ارسال: pujaquvyw

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان