امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدایا!
من هزاران دوستت دارم به تو بدهکارم
تویی که تمام وجودم از توست
دوستت دارم ای یگانه عالم وجود
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
[font][font][font][font]خداوندا![/font] [/font][/font][/font][font][font][font][font]یاد گرفتم که هرگز از مردمان دنیایم[/font][/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font][font]آزرده خاطر نباشم[/font][/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font][font]هرگز غمی از آنان به دل نگیرم...[/font][/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font][font]بر کسی خورده نگیرم[/font][/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font][font]و بیهوده نیز نکوشم بر اصلاح کسی...[/font][/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font][font]بسیارند مردمی که وقتی باران می بارد[/font][/font][/font][/font][font][font][font] [/font][/font][/font][font][font][font][font]میگویند: "هوا دوباره بد است"[/font][/font][/font][/font]
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ
الهی
از پیش خطر و از پس راهم نیست دستم گیر که جز فضل تو پناهم نیست.
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
پاسخ
[تصویر:  80890158318305346812.jpg]
پاسخ
خدایا
اگر بناست بسوزیم طاقتمان ده
و اگر بناست بسازیم قدرتمان ده
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ
[تصویر:  1387281524_1378113849731.jpg]
پاسخ
خــٌــدایــــــا !!
آغوشـَــت را اِمشب به من میدَهـــــی ؟
برای گفتن !
چیــــزی نـَــدارم ..امـــا برای شنفتن ِ حرفهـــــای تو ؛
گوش بسیــــــار . . .
می شـَــود من بغـــض کنــَــم ؟
تو بگـــویی :
مگر خدایت نباشــَــد که تو اینگــــونــه بغض کنــــی . . . ؟
می شود مـَــن بگویـــَــم “خـدایـــــا”
تو بگـــویی :جان ِ دلـــم . . . !
می شـــود بیـــایی ؟
تمنــــا میکنـــَـم

پاسخ
خدايا
در كوره راه زندگي تنهام نزار
پاسخ
خدایا ذهنم پریشان است قلبم بی قرار است و افکارم شوریده اند و درمانده ام .
پس رشته زندگیم را به دستهای امن تو می سپارم آنگاه طوفان می خوابد و آرامش تو حکمفرما می شود .
پاسخ
خدایـــــــــــــا ...!   اگه یه روز فراموش کردم خدای ِ بزرگـــــــــــــی دارم ...  تو فرامـــــــــــــوش نکن که بنده کوچیکـــــــــــــی داری ...  با نوازشی و یا شاید تلنگری آرام وجودت را ، همراهیت را ،  مهربانی و بزرگی ات را برایم یاداوری کن.....

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خدایا! mojtaba_s 86 40,472 2015-06-14، 09:35
آخرین ارسال: داود
  خدایا! mojtaba_s 80 35,591 2015-06-03، 01:08
آخرین ارسال: داود
  خدایا می خوامت!!!!!میدونی؟؟؟؟؟ mojtaba_s 18 9,401 2014-12-11، 05:48
آخرین ارسال: sadaf
  خدایا... mojtaba_s 44 19,283 2014-10-13، 06:42
آخرین ارسال: sepahrad

پرش به انجمن: