موضوعها: 12
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
355
سلام
امروز حال واحساس خوبی دارم چون عملکردم بهتر از دیروز بوده و حضور خدا رو در کنارم حس میکنم دیگه ترسی ندارم و از خدا میخوام آرامشی که دارم رو ثابت نگه داره تا هیچ عاملی نتونه این آرامش رو از من بگیره/
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
سلام
خدا را شاکر وشکرگزارم که من را با برنامه بهبودی آشنا کرد .و راه درست زندگی کردن را آموختم . خوشحال که پاک هستم و جایی هست که بتوانم چیزی بنویس و خاطر جمع باشم که کسی آن را می خواند و در باره آتها قضاوت نمی کند . حالم خوب است .و احساسات هم عالی آن هم به واسطه ارتباط با شما دوستان است
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
355
سلام
از خداوند سپاسگذاری میکنم به خاطر یک روز پاک دیگه حال و احساس خوبی دارم و از اینکه با آرامش زندگی رو میگذرونم از خداوند ممنونم.
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
Thanks Received: 0 in 0 posts
من عضو کدا هستم و امیدوترم بتونم خدمتگذار خوبی باشم.
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
355
چقدر حال خوبی دارم چون راهم رو دارم درست میرم و احساس زیبایی دارم چون یک قدم بزرگ برای بهبودیم برداشتم و اونم ترک سیگاره که 4روز شد و چقدر راحت بود ترک کردنش با کمک دوستان عزیزیم ممنونم از همه شما
موضوعها: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
35
خداروشکر ,امروز فهمیدم ادم بی محتوایی هستم خالی و پوچ هیچ ارزشی واسه خودم نمیدم ودیگران ارجح میدونم,شخصیتم سابت نیس ,تحت تاسیر دیگرانم ,چراااا من نباید خودم باشم؟؟به خودم اومدم از همه و همچی دلگیر شدم وصل شدم ب خدا دلم میخاست اشک بریزم تو خیابون بودم ب خودم اجازه اشک ریختن ندادم ,دلم میخاد ب باورهای هودم احترام بزارم ,رفتارم با دیگران کنترل شده باشه ,و منحصر ب فرد باشم و قوی باشم .خدای مهربونم امروز با تمام وجودم فهمیدم تنها پناهم تویی ,کمکم کن رو پای خودم بایستم ,کمکم کن کاری ک دوس دارم راه بندازم.خدایا شکرت ک تونستم مشارکت کنم.
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
موضوعها: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار: