موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
78
بله برایم کار می کند ولی کافی نیست چون نیازهای من در حال تغییر و رشد هستند فهم و درک من باید مطابق با تغییرات و نیازهای درونی منباشد تا رابطه ودرکم از خدا را توسعه دهم فهم کنونی منبعد از انجام رفتار واعمالم و مقایسه با رفتار و اعمال گذشته ام قابل درک است فهم کنونی من از خداوند فهم من از خودم می باشد هر چه فهم من از خداوند رشد می کند کارایی خداوند در زندگی ام بیشتر نمود پید ا می کند
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
خداوند به رابطه ما احتیاج ندارد بلکه ما احتیاج به خدا داریم چون او بی نیاز مطلق است باید از خداوند درک منطق داشته باشیم ورابطه درست گذاشت تا تغییرات اساسی وخداگونه شود اول باید با خود رابطه برقرار کنم تا آدم خوبی شوم وبا حضور خدا تغییرات اساسی پیدا کنم
فهم ودرک هرکس از نیروی برتر به انداز خود اوست وبرایش کار می دهد ولی بهتر است این فهم همراه با آگاهی وروشن بینی روز به روز بهتر وزیبا تر شود وتغییر کند وباعث تغییر رفتار افکار وعملکرد ما شود خداوند به اندازه باور وفهم ما جواب می دهد
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
گفته میشود منظور از خدا مان درکی است که من شخصا از او دارم و درک خود من هر چند ناقص باشد برای برقراری شروع رابطه کافیست و من معتقدم من باید خودم فرمول بهبودیم را پیدا کنم و درک خدا درک من است و مهم اینست که به خدا اعتقاد داشته باشم.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
0
22-باکارکردن این قدمها وفقط برای امروززندگی کردن وپذیرش روندایمان آوری وقرارگرفتن درروندبهبودی وبادرک وآگاهی امروزم اگرروشن بین باشم هنوز داردبرایم کارمیکندوهرچقدر آگاهی من ودرک وباورواعتمادمن بیشتروقویترمیشودفهم من ازنیروی برترم هم بیشترمیشودوروزبه روز به اوبه تناسب تغیرات ورشدومشکلاتی که پیدامیکنم نزدیکترمیشوم واین درک وفهم نیز خود یک پروسه ویک فرآیند است که یکباره اتفاق نمیفتدبایددست ازخودمحوری بردارم اصول رارعایت کنم وسوا نکنم خواهان تغییرباشم قدمها راکارکنم دریچه افکارم رابازنگه دارم وجدانم رابیدارنگه داشته کنترل وقضاوت نکنم شاکروسپاسگزارباشم بیشترمطالعه کنم خدمت کنم حرکت روبه جلو داشته باشم ودرکارهای عام المنفعه شرکت کنم قدردان داشته هایم باشم وتمایلم رانسبت به نیروی برترم ازدست ندهم تمایل داشته باشم که خداوند درزندگیم دخالت کند وتماما اراده وزندگیموبه مراقبت خداوندبسپارم ?