امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2- آیا کافی است به دوستان و آن‌هایی که قول دادیم فقط گفته شود، تا دیگر قمار انجام نده

2- آیا کافی است به دوستان و آن‌هایی که قول دادیم فقط گفته شود، تا دیگر قمار انجام ندهید و شرطبندی نکنید؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
خیر چنین چیزی مانند پتک تحقیر و سرزنش عمل میکند و کسی از شنیدن نصیحت و اعلام خطر خوشش نمی آید. سیستم لجبازی در ما معتادان به قمار و شرطبندی بشدت فعال است و با سیستم مدیریت انکار اجازه نمیدهد تا واقعیت اعمال خود را ببینیم. توهم و تخیل برد بزرگ و کلان اجازه نمیدهند گوش خود را برای شنیدن اخطار و گوشزدها باز نگهداریم. غرورهم در این اعتیاد بشدت رواج دارد و اجازه نمیدهد یک معتاد به قمار و شرطبندی به عواقب کار خودش بیاندیشد. آخر و عاقبت یک قمارباز رسیدن به عجز قمار و شرطبندی است و متاسفانه با فشارهای مالی و عاطفی و خانوادگی و اجتماعی بخودش می آید و این آگاهی بیشتر روی مسائل مالی و پیگردهای قانونی و زندان دیده شده است. متاسفانه توهم یک بُرد کلان و شرطبندی بزرگ اجازه نمیدهد افکار فرد روی مُعضلات قماربازی تمرکز داشته باشد. هیجان یک دوره بازی و بردن و در کنار دوستان همبازی یک چیز عادی نیست. وسوسه یک بازی و بُرد دیگر باعث میشود فرد کاملاً بی اختیار و از روی اجبار دست به قمار و شرطبستن کند. از دوران نوجوانی در شب حنابندان دامادهای دوست و فامیل بطور داوطلبانه در این مراسم فقط بخاطر بازی و روی دست رفتن شرکت میکردم و بعنوان یک رسم پذیرفته بودم و دوری از این مراسم و هیجانات برد برایم غیرممکن شده بود و اگر کسی من را نصیحت میکرد به او اخطار میدادم و هرگز خودم را قمارباز نمیدانستم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1- آیا قماربازان و شرطبندان به تنهایی می‌توانند خودشان را از وسوسه‌ی قمار و وسوسه‌ی ش mehdiast 3 2,369 2016-02-05، 02:53
آخرین ارسال: ARSAM
  6- چند مثال زنده در مواقعی که عدم توانایی«نه» گفتن برابر دوستان هم‌دوره‌ای دارید، چه mehdiast 1 1,172 2014-04-08، 02:22
آخرین ارسال: شاپور الف
  5- چند مثال زنده در مورد عجز در مقابل دوستان هم‌دوره‌ای و این که چرا از آنها رو دربای mehdiast 1 1,284 2014-04-08، 02:14
  3- آیا می‌توانید چند مثال برای علت عدم موفقیت خود را در مقابل ترک قمار و شرط بستن و ک mehdiast 1 1,149 2014-04-08، 02:10

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان