امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25- آیا شما در شرطبندی مسابقات و بخت آزمایی هم شرکت می‌کردید؟

25- آیا شما در شرطبندی مسابقات و بخت آزمایی هم شرکت می‌کردید؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
بله در شرطبندی تیمهای فوتبال داخلی و مسابقات ورزشی مشت زنی و کشتی و میادین اسب سواری و شرکت در گاردن پارتی که همیشه بازی دبلنا و لاتاری انجام میشد و آرزوی بردن جایزه بزرگ در شرطبندی ها شرکت میکردم و بیشتر اوقات من وقتی قمار را ترک میکردم شرطبندی را جایگزین میکردم و یا در پای بساط قماربازان روی دست آنها پول میگذاشتم و در برد بعضی شریک میشدم. برای من رسیدن به آرزوهایم بود و فکر میکردم با قمار و شرطبندی پولدار خواهم شد و به همه آرزوهایم خواهم رسید. من بدنبال راه سومی بودم که بدون تلاش و زحمت کشیدن پولدار شوم و بنظر من قمار و شرطبندی همان راه سوم و جاده جاده فرعیی بود که من را زودتر به مقصد می رساند.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  3- آیا روند و ادامه‌ی شرطبندی و قماربازی خود را به خاطر میآورید که بتوانید آنها را تش mehdiast 2 1,159 2016-09-10، 06:09
آخرین ارسال: جمشید
  2- آیا می‌توانید هیجانات و احساسات اوّلین بار شرطبندی و قماربازی خود را توضیح داده و mehdiast 2 1,233 2016-09-09، 03:36
آخرین ارسال: جمشید
  45- آيا فكر مي‌كنيد اگر فقط قماربازي و یا شرطبندی خودتان را ترك كنيد و دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,048 2014-04-08، 03:40
آخرین ارسال: شاپور الف
  43- علت اعتياد به قمار و شرطبندی خود را در چه چيزي مي‌ديديد؟ mehdiast 1 1,016 2014-04-08، 03:38
  27- آیا در شرطبندی و قماربازی واقعاً برنده هم بوده‌اید؟ mehdiast 1 819 2014-04-08، 03:18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان