موضوعها: 3
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
وقتی تصمیم به پیشرفت میگیری اولین کاری که باید انجام شود برنامه ریزی وهدفی که ادم رو به دنبال پیشرفت می کشد .وهمه چیز دست به دست هم میدهند تا مانع پیشرفت شما شود ولی نترسیدن وبه دنبال هدفی که دارین قدم باید بر داشت واولین قدمی که بر دارین بقیه رو با کمک نیروی برتر می توانید درست کنید پس باید شما اولین قدم را بر دارید حتی تو تغییرات وزندگی ................
موضوعها: 0
[سلامدوستان ما برای پیشرفت کردن در راستای اصول برنامه قدم برداریم اول باید برای پیشرفت خود محوری را کنار بگذاریم وبعد مشورت کنیم مشورت با کسلنی که سر رشته از این راهی می خواهیم برداریم و کسانی که به علت خود محوری شکست را تجربه کردن....و بعد همانطور که در قدم سوم یاد گرفتیم حرکت کنیم سعی و تلاش خودمون را بکنیم و نتیجه اش را به خدا بسپاریم
ممنون
موضوعها: 5
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
64
بله صددر صد وقتي اولين گام رو برداري
يعني نصف را ه رو رفتي
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
دقیقا قدم اول خیلی مهم میباشد و در وواقع خشت اولیه میباشد که پایه گذاری قدمها محسوب میگردد و با کارکرد قدم اول ما نشان میدهیم که خواستار تغییر و پیشرفت هستیم
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
دقیقا قدم اول خیلی مهم میباشد و در وواقع خشت اولیه میباشد که پایه گذاری قدمها محسوب میگردد و با کارکرد قدم اول ما نشان میدهیم که خواستار تغییر و پیشرفت هستیم
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
قدم گذاشتن در یک مسیر جدید من را در پیدا کردن هدفی تازه یاری و کمک میکند. و وقتی که وارد قدم اول شدم در کمال ناباوری متوجه شدم که از تصمیمی که گرفته ام لحظه به لحظه لذت می برم.... پیشرفت بستگی به این دارد که کدامین راه را باورکنم.
قدم گذاشتن در یک مسیر جدید من را در پیدا کردن هدفی تازه یاری و کمک میکند. و وقتی که وارد قدم اول شدم در کمال ناباوری متوجه شدم که از تصمیمی که گرفته ام لحظه به لحظه لذت می برم.... پیشرفت بستگی به این دارد که کدامین راه را باورکنم.
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
سخت ترین کار برداشتن قدم اول است .در کاری که پیش گرفته ایم .اصل زیر بنا یا همان گامی که به خود جرعت برداشتنش را گرفته ایم و اعتمادی که به خود برای برداشتن قدم های بعد با توکل به خدا و درست گذاشتن گامهای بعد
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
لازمه هر پیشرفت برداشتن گام صحیح واصولی در قدم اوله چرا که نهد معمار خشت اول کج تا ثریا رود دیوارکج...
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...