امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28- چه چیزهایی را برده‌اید، می‌توانید آن‌ها را لیست و تشریح نمایید؟

28- چه چیزهایی را برده‌اید، می‌توانید آن‌ها را لیست و تشریح نمایید؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من در ابتدا یک سنتور را بردم و با خوشحالی به خانه بردم و پدرم با دیدن سنتور آن را به سرم زد و شکاند، بردن مهم دیگرم در سن 16 سالگی بود که با پولش یک موتور سیکلت سوزوکی دو سیلندر خریدم و در تصادفی که کردم موتور را فروختم و خرج دست دوستم کردم. یک انگشتر و ساعت طلا بردم و انگشتر را به مادرم دادم و ساعت را در دوران اعتیادم فروختم و کشیدم. درسربازی خرج خودم را بدست می آوردم. بعداز سربازی ازدواج کردم و یکسال توبه کردم و مشغول کار فنی شدم و با تلاشی که کردم اتومبیل مدل بالاتری خریدم و دیگر درآمدم و قماربازی و شرطبستن هر سه باهم مخلوط شد و دیگر آمار دقیقی ندارم . فقط این را دانستم که من باکار کردن میتوانستم قمار کنم و از خودقمار چیزی درآمد نداشتم بلکه قمار مانند سیاهچاله و ابرنوا درآمد کاریم را می بلعید .
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2- آیا می‌توانید هیجانات و احساسات اوّلین بار شرطبندی و قماربازی خود را توضیح داده و mehdiast 2 1,229 2016-09-09، 03:36
آخرین ارسال: جمشید
  29- اگر بازنده بوده‌اید چه چیزهایی را باخته‌اید؟ mehdiast 1 826 2014-04-08، 03:20
آخرین ارسال: شاپور الف
  23- شما در شرط بستن و قماربازی چه چیزی را پیدا می‌نمایید، که در بازی سالم و چیزهای دی mehdiast 1 904 2014-04-08، 03:12
آخرین ارسال: شاپور الف

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان