امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25. آيا مي‌توانيد شناخت و عقيده‌ي خودرا در مورد اراده و قدرت شخصي خودتان بيان كنيد؟
25. آيا مي‌توانيد شناخت و عقيده‌ي خودرا در مورد اراده و قدرت شخصي خودتان بيان كنيد؟
پاسخ
تاجایی که سعی داشتم از اراده وقدرت شخصی خودم که همان غیرت بود سوءاستفاده میکردم. من شنیده بودم که فرد با اراده و قدرت شخصی میتواند کوه هارا جابه جا کند. من متوجه بودم که اراده و قدرت ندارم و این موضوع من را در تضاد شخصیتی سرگردان نگهداشته بود و من در جاده فرعی به سمت هدف نامعلوم در حرکت بودم و به همه میگفتم روی امور زندگی خودم مسلط هستم و در هعمانحال چیزی در درونم به من میخندید. من برای تست اراده ام یک روز چایی و روز دیگر نوشانه و گاهی سیگار وگاهی دوستان همسانم و گاهی قماربازی و شرطبندیم را قطع میکردم و تنها شاید یکی دوروز موفق به قطع یکی از این وابستگیها میشدم، اما تنها در جایگزین کردن این نوع با آن نوع را داشتم و باترس و ناراحتی متوجه بی ارادگی و ناتوانیم در کنترل این وابستگی ها میشدم و عذاب میکشیدم و از ترس قضاوت دیگران فقط ادعا داشتم و این ادعا را با خودم سالها یدک میکشیدم و همین اراده و قدرت پوشالی هم در موقع فهمیدن اینکه سرطان دارم، خودش را نشان میداد و من را به تلاش وا میداشت تلاشی که هیچ نتیجه نداشت و تنها من را دچار دردسر و توهم داشتن اراده و قدر میکرد...

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  24. آيا احساس مي‌كنيد با وجود شرکت در جلسات و یا کارکرد این سوالات در شما مقداري تغيي mehdiast 1 1,049 2014-12-23، 07:49
آخرین ارسال: شاپور الف
  20. آيا بيماري خودرا انكار كرده‌ايد؟ چه مدتي؟ mehdiast 1 1,055 2014-12-23، 03:44
  18. آيا از اين‌كه ديگران بيماري شما را ندارند از دست آن‌ها خودتان و خداوند ناراحت هست mehdiast 1 958 2014-12-23، 03:29
  17. آيا مي‌توانيد بي‌اختياري عجز خودرا براي كنترل درد بنويسيد؟ mehdiast 1 1,150 2014-12-23، 03:25
  16. آيا مي‌توانيد روز خوب و موفقی را بدون اين‌كه از سرطان خود ناراحت باشيد، شروع كنيد mehdiast 1 1,089 2014-12-23، 03:23

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان