موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
به نام خدا
با عرض سلام .همانطور که میدانید گروه بانیان بهبودی بر اساس سنتهای 12 گانه جلسات بهبودی خود را برگزار میکند.جلسلت معتادان در حال بهبودی ساعت 21 به وقت کشور عزیزمان ایران برگزار میشود.از همه اعضا خواهشمندیم جلسات را حمایت کنند.
ضمنا گروه تازه تاسیسی توسط اعضای در حال بهبودی ایران استارت خورده است به نام گروه بانیان ارامش که ساعات برگزاری جلسات ان ساعت 19 به وقت کشورمان میباشد.
گروه دیگری به تام گروه ان ای فارسی وجود دارد که از کشور بلژیک توسط همدردانمان اداره میشود که ساعات برگزاری این گروه نیز بزودی اعلام میگردد.
همدردانم
با حمایت معنوی از جلسات گروه بانیاان بهبودی و بانیان ارامش و ان ای فارسی به پربارتر شدن این جلسات در راستای سنت یکم کمک کنید
ند
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
سلام من 13 ساله اعتیاد دارم چنین بار اقدام به ترک کردم ولی موفق نشدم یعنی دیگه بیشتر از 10 روز نتونستم تحمل کنم به همین غلت به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کردم که متاسفانه متادون هم به اعتیادم اضافه شد از شما برای ترک اگر نجربه یا راهکاری دارید خواهش میکنم داهنماییم کنید با تشکر
سلام[img]images/smilies/tongue.gif[/img]
سلام چگونه با موبایل میشود وارد جلسات مجازی شد
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
(2016-01-08، 11:30 )amen...amen نوشته است: سلام چگونه با موبایل میشود وارد جلسات مجازی شد
سلام
دوست عزیز باید از سیستم برای ورود به جلسات استفاده کنید
با سپاس
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
بنام خدا سلام دوستان خوشحالم که در جمعتان هستم
[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
(2015-07-03، 07:58 )'darbandimojtaba' نوشته است: سلام من 13 ساله اعتیاد دارم چنین بار اقدام به ترک کردم ولی موفق نشدم یعنی دیگه بیشتر از 10 روز نتونستم تحمل کنم به همین غلت به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کردم که متاسفانه متادون هم به اعتیادم اضافه شد از شما برای ترک اگر نجربه یا راهکاری دارید خواهش میکنم داهنماییم کنید با تشکر
سلام خوشحالم در جمعتون هستم.یه سوال داشتم دوستان.
جمله به این باور رسیدم برای من چه مفهموی دارد؟
ممنون میشم جواب بدین.مرسی
(2016-08-12، 01:17 )Abed نوشته است: سلام خوشحالم در جمعتون هستم.یه سوال داشتم دوستان.
جمله به این باور رسیدم برای من چه مفهموی دارد؟
ممنون میشم جواب بدین.مرسی
سلام دوست من مفهوم جمله من به این باور رسیدم یعنی من به اون درک و فهم رسیدم که با مواد مخدر مشکل دارم من باور کردم که میتونم و بدون مواد مخدر هم میشود مثل یک انسان زندگی کرد الارقم زمان مصرف که فکر میکردم و باور نداشتم که نمیشه بدون مواد زندگی کرد امروز به ان باور و درک و فهم رسیدم که زندگی عاری از مواد مخدر بسیار زیباتر از مصرف کردن مواد است