امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
· اراده شخصی من چگونه بر دیگران اثر گذاشته ؟
· اراده شخصی من چگونه بر دیگران اثر گذاشته ؟
پاسخ
اراده شخصی من خیلی اوقات خود اگاه یا ناخود اگاه باعث ناراحتی دیگران و ازار به انها یا باعث ازار به خودم شده است.من بخاطر کنترل دیگران همیشه انها را سرزنش میکردم و پشت سرشان بد میگفتم0اما جالب است دکه بعدها خودم دقیقا همان رفتار انها را انجام میدادم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
با بی ملاحظگی و خود خواهی ها باعث می شد م که رفتارم به دیکران لطمه واسیب بزند و برای خود دشمنتراشی کنم
بسیاری از زندگی ها به خاطر خود محوری من از هم پاشید
یا با مشکل مواجه شد نکتهمهم این است بی مسئولیت وبی تعهدی من باعث شد انها هیج وقت به انساندیگر اعتماد کنند
پیشروی از روی اراده شخصی
یعنی بستهشدن دریجه افکار و در پی ان دوری از خداوند وبی ایمانی
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
وقتی عقاید ،تمایلات و نیاز های من در زندگی اولویت داشته باشد با همه افراد و همه چیز های اطراف دائما اختلاف پیدا می کنم و سعی بر غالب کردن اراده شخصی خود بر دیگران باعث بروز اختلافاتی می شد و رفته رفته باعث منزوی شدنم شد چون همه چیز را برای خودم بود
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
اراده شخصی من مخرب و ویرانگر است وهرگاه این اراده فعال شود تاثیر مستقیمی بر روی خودم و دیگران وحتی جغرافیای محل زندگیم دارد.اراده شخصی بر گرفته از خودخواهی وخودمحوری من است وهیچ تمایلی به در نظر گرفتن دیگران ندارد.....
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
پاسخ
7-خیلی هارااذیت کرده ام ترسانده ام وخسارتهای مالی روحی روانی وجسمی زده ام روابطم ظاهری وسردشده است چون خودمحورم وبه خواسته ونظردیگران اهمیت نمیدهم دیگران هم به خواست ونظر من اهمیتی قایل نمیشونددیگربمن احترام نمیگذارندواعتمادشان را نسبت بمن ازدست داده اندوبامن خیلی محتاطانه برخوردمیکنندبه هیچ عنوان بامن مشورت نمیکنندومرا درکارهای عام المنفعه شرکت نمیدهندآنهاراحساس وزودرنج کرده ام بااحساسات وعواطفشان بازی کرده ام وباعث دلسردی ولطمه خوردن به آنها شده ام وبه تدریج و روزبه روز از هم دورترشده ایم. اراده شخصی من هرچه بیشتروقویترباشدبیماریم نیز فعالترمیشودوهررفتاری که ریشه دربیماری من داشته باشدمیتواندصدمه رسان ومخرب باشد?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  39· آیا هیچ بهانه و دستاویزی برای تصمیم گرفتن جهت واگذاری و سپردن اراده و زندگی خو mehdiast 4 20,398 2021-12-17، 08:03
آخرین ارسال: داود
  41· چگونه تسلیم در قدم یک به من در قدم سوم کمک می کند ؟ mehdiast 6 17,770 2020-11-08، 12:51
آخرین ارسال: amirjavadi
  35· چگونه امید ، ایمان و اعتقاد در زندگی من تبدیل به نیروهای مثبت گردیده اند ؟ mehdiast 3 12,977 2020-11-08، 12:44
  32· قدم سوم چگونه به من کمک می کند تا اصل تسلیم که در قدم یک ودو تمرین کرده ام را mehdiast 5 24,038 2020-11-08، 12:40
  31· چه کارهایی جهت تقویت و تحکیم ، تصمیمی که برای سپردن اراده و زندگی ام به مراقبت mehdiast 3 17,836 2020-11-08، 12:32

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان