موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
فقط برای امروز سعی میکنم با اصول زندگی کنم هرچند دشوار باشد
فقط برای امروز سعی میکنم به اهدافی که به سمت مثبت هست و روزانه در افکارم می چرخد جامع عمل بپوشانم و امروزه را برای نزدیک شدن به این اهداف تلاش خود را بکنم
فقط برای امروز سعی میکنم از حاشیه های روزمرگی زندگی فاصله بگیرم و به اصل و واقعیت زندگی بنگرم و خود را برای واقعیت های زندگی آماده سازم
فقط برای امروز سعی میکنم مانند آنان که روح بزرگی دارند و موضوعات کوچیک باعث از هم پاشیدگی احساسات و افکارشان نمی شود رفتار کنم تا این عادتی شود بر من
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
اگر می خواهید گلی زیبا شوی؛همه ی التهاب ،هیجان ونگرانی ها را رها کن.
نام «او» را بخوان وبخوان .
به دردمندان ورنج دیدگان خدمت کن!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
[b]بازتاب بیستم آبان ماه
پذیرفتن خود
می دانیم که خداوند با عشق ما را نگاه می کند، می دانیم که زمانیکه به سوی او باز می گردیم همه چیز به خوبی با ما خواهد بود، در این دنیا و آخرت.
دوازده گام و دوازده سنت
من دعا می کنم که به خاطر آورم که فرزند خدا هستم، روح خدایی در بدن انسانی خود دارم و اصل اساسی و وظیفه مهم من در زندگی، پذیرفتن، شناختن، عشق و پرورش خودم است. زمانیکه خودم را بپذیرم، ارداه خداوند را می پذیرم.
هنگامیکه خودم را بشناسم و دوست داشته باشم، خداوند را می شناسم و دوست دارم هنگامیکه خود را پرورش دهم، راهنمایی های خداوند را انجام داده ام. دعا می کنم که غرور و خودپسندی از من دور باشد و خدا را با مراقبت از خودم عبادت کنم.
[/b]
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
20 آبان
اکنون که به این مقطع زمانی رسیدهام، ميدانم كه خداوند همه چيز و همه کس من است. تا وقتي كه در تمامي اوقات با او هستم و به او تکیه میكنم تنها نيستم. احساس مورد توجه بودن باعث میشود که درکارها و ابراز احساسات و نشان دادن عواطف موفقتر عمل کنم. من بیمار هستم و نیاز به تیمار و توجه دارم. تا وقتي كه دستان خداوند را رها نكردهام احساس آرامش و صلح و امنيت ميكنم. امروز تنها نبوده و تنها نيستم. اکنون که حضور خداوند را در وجودم حس ميكنم و با دعا كردن پيوندم را محكمتر مينمایم. وقتي كه از روي آگاهي و تمايل اراده و زندگيم را به خداوند و اردهاش تسليم ميكنم، باورها در من قویتر میشوند و انرژی آنرا در وجودم احساس ميكنم. در دعاي امروز از خداوند تقاضا ميكردم كه مرا در حل مسائل و رفع مشكلات و يا رها كردن آنها كمك كند. آيا ميتوانم از ترسها و نااميديها كه زاييده احساس ناتواني است رها شوم؟ وابستگي به خداوند تنها وابستگي سالمی است، كه در آن از اسارت و سرشكستگي و حقارت خبري نيست، بلكه در آن آزادي و رهايي و ارزش والاي انساني قرار دارد.
نزديكي به خداوند به ما جواب ميدهد!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم