امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 بهمن با شاپور الف
22 بهمن
گاهي با افرادي در گروه رو به رو مي‌شويم كه بسيار شكرگزاري مي‌كنند و از چیزی شکایت نمی‌کنند. با رفتار متين و توأم با آرامش و رويي گشاده به ديگران خدمتگزاري مي‌كنند. ولي باطناً در زندگيشان با مشكلات اقتصادي و اجتماعي و عاطفي دست و پنجه نرم مي‌كنند. اين افراد بسيار جذاب و پرانرژي هستند. ايستادن در كنارشان و صحبت با آنها به ما انرژي مي‌دهد. به راستی آنها چگونه به اين جايگاه و آرامش رسيده‌اند؟ امروز الگوهاي مناسب و سالم زيادي روبه‌ رويم قرار دارند. مي‌توانم با انتخاب مناسب و كمك از خداوند من هم مثل اين دوستان پرصلابت و خونسرد، آرامش داشته باشم و يا با انتخاب اشتباه بيمارگونه هميشه حال بدي داشته باشم. وقتي از اين دوستان دليل موفقيت‌شان را مي‌پرسم، به اتفاق مي‌گويند ما با تسليم شدن و با وابستگي به خداوند و با اميد و عشق و ايمان به همنوعان خود خدمتگزاري مي‌كنیم. آيا از تجربه‌ی ديگران براي رسيدن به آرامش درونی سود خواهم برد؟ امروز مي‌آموزم تا با تسليم شدن به اراده‌ی خداوند و توكل کردن به او، مي‌توانم پايم را جاي پاي اين دوستان قرار دهم و به آرامش و منظور و هدف برنامه که سعادت من را می‌خواهند برسم. امروز از مشكلات روزمره‌ی دیگران و سرپرستی کردن آنها فاصله مي‌گيرم، تا لذت و شكوه آرامش در پناه خداوند را تجربه كنم!
من نتوانستم، ولي ما مي‌توانيم!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1 بهمن روز به روز sadaf 0 815 2014-02-01، 07:56
آخرین ارسال: sadaf
  2 بهمن روز به روز sadaf 0 781 2014-02-01، 07:55
  3 بهمن روز به روز sadaf 0 845 2014-02-01، 07:55
  4 بهمن روز به روز عادتیها sadaf 0 790 2014-02-01، 07:54