موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
روزبه روز-سی ام فروردین فقط برای امروز-روز به روز -شاپور الف
امروز میدانم که آرامش و خوشحالی هدیه آزادی است. امروز آزادیم را جشن میگیرم. آیا میدانم که رها شدن از دست دیو عادت و اعتیادها و وابستگیها تنها توسط خداوند میسر میشود؟ یا باور دارم که تغییر و رشد و آرامش از درون من سرچشمه میگیرد؟ امروز شاد بودن و احساس آزادی از بند اسارت را با آرامش درونی میشود تجربه کرد. هر روز میخواهم نکات مثبت و فضیلتهایم را شناسایی کنم. میخواهم خودم را دوست داشته باشم. میخواهم خودم را ببخشم. میخواهم به خودم احترام بگذارم. میخواهم بهخاطر رهایی از وابستگیها، رهایی از سم نیکوتین و رهایی از افکار و رفتارهای ناسالم به خدا و خودم تبریک بگویم. آیا من فرصت کافی را جهت اداره کردن زندگی به دیگران خواهم داد؟ که آنها در کمال آزادی و سرفرصت و آنطور که خودشان دوست دارند برای خود و زندگی خودشان طرح و برنامه بریزند و از آزادی خود برای امروز و پیریزی آیندهی و انتخاب خود بهره ببرند! آیا درک کردهام که وسوسهی سرپرستی و اداره کردن امور دیگران و دخالت در کارهایی که مربوط به خودشان است، میتواند به راحتی مرا از مسیر و چرخهی بهبودی منحرف کند.
آزاد شدم، دیگران هم حق آزادی دارند!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
هیچ کس را قضاوت نکن.
هیچ کس را سرزنش نکن.
فقط اشتباهات وضعف های خودرا سرزنش کن،
بی آن که صبوری ات ازدست رود یا افسرده شوی.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
30 فروردین
سی ام فروردین ماه
]از زندگی با الکلیسم یاد گرفتم که برنامه ها هر لحظه عوض میشوند و قوائد هم بر اساس آنها عوض میشوند . نسبت به همه کس و همه چیز بی اعتمادی کامل پیدا کرده بودم . چون نمی توانستم روی هیچ چیز حساب کنم . در نتیجه اغلب بدون فکر به هر فرصتی متوسل میشوم . پشت کار هایم یک احساس نا امیدی بود "بهتر است حالا این فرصت را از دست ندهم و یا ممکن است این تنها شانس من یاشد " الانان روش دیگری را بمن نشان میدهد . (فقط برای امروز) میتوانم تصمیماتم را بر اساس آنچه که فکر کیکنم برای امروز و زمان حال مناسب است ،اتخاذ کنم نه بر اساس ترس از آنچه که ممکن است در آینده از دست بدهم . میتوانم فکر کنم ، قبل از آنکه به ترسهایم عکس العمل نشان بدهم و بخاطر می آوردم که به آسانی اینکار را انجام بدهم . اگر احساس میکنم امروز قادر نیستم کاری انجام بدهم ، ایمان دارم که اگر قرار است کاری انجام بدهم آنرا در یک فرصت دیگر انجام خواهم داد . نباید این طرز فکر را داشته باشم که این کار حتما باید حالا انجام شود یا هیچ وقت ،تماما انجام شود . یااصلا انجام نشود
یاد آوری امروز
امروز مجبور نیستم با ترسهای کهنه ام محدود شوم ، در عوض آنچه که به نظر درست میرسد انجام میدهم . مجبور نیستم هر پیشنهادی که بمن میشود دنبال کنم میتوانم امکانات را در نظر بگیرم دعا کنم و از خداون راهنمایی بخواهم که بهترین راه را انتخاب کنم "راهنما برای تک تک ما وجود دارد . به ارامی گوش کردن بما کمک میکند تا کلمه درست را بشنویم . خود را در میان جریانی از قدرت و آگاهی که به زندگی شما سرازیر میشود . رها کنید سپس بدون سعی و کوشش و در رضایت کامل به سوی حقیقت رانده می شوید
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
30 فروردین a day at a time از کتاب اندیشه امروز
آيا رهايي من از اعتياد بصورت تصادفي بدست آمده است؟ آيا اين رهايي نتيجهتغيير ناگهاني من از موجودي ضعيف به انساني قدرتمند ميباشد؟ آيا زندگي من ازحالت نوميدي و درماندگي بطور اتفاقي به حالت كنوني رسيده است؟ آيا منميتوانم كه راحتي و آرامش زندگي جديد خود را فقط ناشي از قدرت اراده خودبدانم، و انتظار داشته باشم تمام نابسامانيهاي زندگي گذشته كه زاييده شخصيتمعتادگونه من بوده است تغيير يابد؟ آيا من ميتوانم خود را منشأ تمام اين تغييراتبدانم؟آيا من فراموش كردهام كه در اوج درماندگي چگونه دست ياري به درگاه خداوندبزرگ دراز كردم و از او كمك خواستم؟آيا من ميدانم كه تغييرات زندگي من معجزهاي است كه هيچ انساني قادر به انجامدادن آن نبوده است؟همزمان بامشاركت بيشتر در برنامه و يافتن دوباره خود اين احساس كه تماميتغييرات مثبت زندگي من ناشي از اراده خداوندي است در من قوت ميگيرد. آيا منپذيرفتهام كه بهبودي يك معجزه پيش رونده است نه يك اتفاق ساده.
«زندگي سرشار از معجزه است»