امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
37) لیست مسئولیتهای خـود را برای تداوم بهبـودی و نجات از عادت‌های ناسالم را بنویسید.
37) لیست مسئولیتهای خـود را برای تداوم بهبـودی و نجات از عادت‌های ناسالم را بنویسید.
پاسخ
لیست من در همان روز با بیدار شدنم آغاز میشود و من با دعا و مراقبه فقط برای یک روز کارم را آغاز میکنم و نهایت سعیم را میکنم که وارد جریانات آزار دهنده قرار نگیرم و در همان روز سعی دارم با انتقال قدمها و خدمتگزاری به تازه واردن و گاهی شرکت در جلسات ساعات خودم را در بهبودی بگذرانم من سعی میکنم مثلث بهبودی را رعایت نمایم یعنی بهبودی... کار... خانواده اضلاع این مثلث را داشته باشم و هر موقع اشتباهی کردم فورا جبران کنم با راهنما و دوستان بهبودی در تماس باشم و زمانی هم برای مطالعه ی نشریات و شنیدن سی دی وقت بگذارم و آمادگی داشته باشم که برای ادامه ی مرحله ی دوم سوالهای قدم دوم آماده باشم. سعی کنم به لیست عادتهایم یک نگاهی بیاندازم و اگر عادتی را دوباره فعال کرده باشم آن را با راهنمایم در میان بگذارم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  26) آیا هرگز به عواقب اوّلین‌بار شروع وسواسي عادت‌هاي ناسالم و وابستگی در افكار و رفت mehdiast 1 1,259 2013-12-20، 06:44
آخرین ارسال: شاپور الف
  36) چه اقداماتی برای انجام درخواست کمک از خداوند لازم است؟ چگونه میتوانید بگویید که ا mehdiast 1 1,124 2013-12-20، 06:33
  17) آیا اعتقاد دارید کسانی که از مذهب و دین به عنوان یک ابزار استفاده می کنند عادت‌ها mehdiast 1 1,308 2013-12-20، 06:13
  7) آیا اعتقاد داشتید تقویت ارزشها و دیدگاههای مذهبی میتوانست به شما در ترک عادت‌های ن mehdiast 2 1,534 2013-12-20، 06:05
  25) چرا نمی‌توانیم از تجربههای دردآور گذشته برای خودداری از عود و بروز عادت‌ها و رفتا mehdiast 1 945 2013-12-13، 09:47

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان