امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27) آیا خود را فردی مثبت و موفق میدانید یا منفی و ناموفق؟
27) آیا خود را فردی مثبت و موفق میدانید یا منفی و ناموفق؟
پاسخ
برای تست مثبت و منفی بودن افکار و رفتارمان یک سنجش ساده داریم که خودمان به راحتی میتوانیم خود را تست بزنیم.... هر فکر و گفتار و رفتاری که از روی ترس باشد منفی میباشد. حتی اگر بهترین فکر و رفتار و گفتارهم باشد... (منفی است) هر فکر و گفتار و رفتاری که از روی عشق باشد مثبت است.... ناگفته نماند ما اصلا عشق را نمی شناسیم و در این برنامه تازه میخواهیم آنرا از روی خودمان شروع کنیم. مثلاً خودم را دوست داشته باشم و خودم را بخاطر هر عملی ببخشم و در هر موقعیتی شرایط امنی را برای خودم محیا کنم. خصوصاً بخشیدن خودم خیلی تأثیر گذار بود. من طبق عادت تمام افکار و رفتارم و گفتارم روی کنترل کردن دیگران تنظیم شده است. خیلی خیلی کمتر به خودم اهمیت میدادم. تأییدات دیگران برایم اهمیت زیادی داشت و من خودم را قربانی دیگران فقط برای تأیید طلبی کرده بودم و خودم را فراموش و غرق شرمساری و خجالت و گناه کرده بودم. بعداز معجزه ای که خداوند برایم کرد و وارد برنامه های خودیاری قدمها کردم. اولین پیام برایم همین عاشق شدن بود. عاشق خودم که از زمان بچگی از خودم نفرت داشتم. این سخت بود و وقتی انجامش دادم . متوجه شدم که شرط اول رهایی و بهبودی همین است و امروز هر کاری میکنم برای خرسندی شاپور است نه کسی دیگر چون شاپور کمک به دیگران را دوست دارد. برای اینکه به خودش کمک میکند.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  29) در كدام قسمت از زندگیتان مثبت و موفق یا منفی و ناموفق بودهاید؟ mehdiast 1 1,223 2013-12-20، 06:42
آخرین ارسال: شاپور الف
  14) چه درکی از خداوند و قدرت برتر دارید؟ آیا مثبت است و به شما کمک میکند؟ mehdiast 2 1,272 2013-12-13، 09:30
  8) آیا اعتقاد داشتید كه قدرتی مافوق قدرت شما وجود دارد؟ اگر جواب مثبت است نشانههای وج mehdiast 3 7,859 2013-12-13، 09:01

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان