امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16/2-*- ترس از مردم، چرا از مردم ميترسيد، فكر ميكنيد آنها چگونه به شما آسيب ميرسانند؟
*- ترس از مردم، چرا از مردم ميترسيد، فكر ميكنيد آنها چگونه به شما آسيب ميرسانند؟
پاسخ
ترس از خدا اطرافیانم خانواده فامیل دوست آشنا وآخوند هایی که محرم ها پای منبرشان می نشستم ترس واقعی من از آنجا شروع شد چون آنها بیشتر مرا می ترساندند وتبلیغ جهنم را می کردند. ترس از قضاوت مردم را خیلی داشتم چون یادمه هر وقت هر کس در خانه می آمد ویا به هر شکلی از ما پیش پدرم شکایت می کرد پدرم ما را محکوم می کرد یا تنبیه حتی جایی که حق با ما بود. از مردم می ترسم چون یاد گرفتم از قضاوتشان بترسم مردم تاثیر مستقیم در زندگیم داشتند آنها با قضاوتشان وحرفشان باعث آزار پدر ومادرم وبعد من وکل خانواده می شدند.
پاسخ
علاوه بر تمام موارد حقیقتا به غیر از خانواده من به هر کسی نزدیک میشدم برایم دردسر تولید میکرد و بیشتر باعث انزوایم میشد.هر چند که امروز معتقدم افراد خوب هم زیاد وجود دارند و من نباید نسبت به همه بی اعتماد باشم اما روابطم با دیگران میبایست در چارچوب خاصی باشد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  31) شخصیت واقعی درونی خود را تشریح كنید، شما چگونه آدمي هستيد؟ mehdiast 1 1,756 2013-12-20، 06:40
آخرین ارسال: شاپور الف
  36) چه اقداماتی برای انجام درخواست کمک از خداوند لازم است؟ چگونه میتوانید بگویید که ا mehdiast 1 1,125 2013-12-20، 06:33
  20) در چه بخشی از زندگیتان احساس میكنید كه كنترل كم و یا اصلاً كنترلي روي آنها نداشت mehdiast 1 2,474 2013-12-20، 06:12
  *16/4- امنيت اقتصادی، شما چگونه از اين مسئله ترس و خوف به دل داريد؟ mehdiast 2 1,435 2013-12-15، 06:19
آخرین ارسال: NASIB
  16/1-*- ترس از خدا، چه كسي شما را از خداوند ترسانده است، چگونه و با چه تعريفي شما را mehdiast 1 907 2013-12-13، 10:48

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان