امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11) آيا اعتقاد داريد كه خداوند ميتواند ما را از بيماري روحي و رواني در امان بدارد؟ چن
11) آيا اعتقاد داريد كه خداوند ميتواند ما را از بيماري روحي و رواني در امان بدارد؟ چند مثال بزنید!
پاسخ
در گذشته چنین باوری نداشتم، خودم به تنهایی و با سلیقه خودم میخواستم دنیای خودم را بسازم شنیده بودم که فقط خداوند ما را خلق کرده و در این دنیا رهایمان کرده است و این خودما هستیم که باید به هر ترفندی گلیم خودمان را از آب بیرون بکشیم. والدینم میگفتند خدا به آدم غیرت و اراده داده است. باید دست به زانوی خودت بزاری و بلند شوی.. فقط توکل بر خدا بگو.. اما هرگز نشنیده بودم که خداوند درمانگر بیماری روحی و روانی و حتی جسمی هم نست. برای درمان چشم به دکترها و پزشکان داشتم و چون من بیماری بیخدایی داشتم هیچ کدام از بیماریهایی که به پزشک رجوع میکردم درمان نمیشد. حتی فکرم هم به این نمیرسید. من به بی خدایی و شریک نکردن خداوند در روند زندگیم روز به روز به بیماری خلا معنوی گرفتار میشدم و هیچ چاره و دارو و درمان و پول و روابط و حتی مواد مخدر به من آرامش نداد و من در ترسهای خودم مانند حشره که گرفتار تار عنکبوت باشه دست و پا می زدم در نهایت دست به خودکشی زدم تا از این جهنم خودم را به درک بفرستم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5) شما به خدا اعتقاد دارید یا اعتماد؟ mehdiast 3 3,379 2014-01-28، 10:55
آخرین ارسال: sadaf
  10) آیا اعتقاد دارید که خداوند بهتر میتواند اراده و زندگی شما را هدایت کند؟ mehdiast 1 1,925 2013-12-20، 08:29
آخرین ارسال: شاپور الف
  7) از نتایج مواقعی که اراده و زندگی شما توسط خداوند مهربان هدایت شده چند مثال زنده بز mehdiast 1 2,075 2013-12-20، 08:20
آخرین ارسال: شاپور الف
  14) چه ارتباطی بین شما و خداوند وجود دارد؟ mehdiast 1 1,709 2013-12-13، 09:47
آخرین ارسال: NASIB
  4) آیا اعتقاد دارید که خداوند بهتر میتواند اراده و زندگی شما را هدایت کند؟ mehdiast 1 1,919 2013-12-10، 09:39
آخرین ارسال: NASIB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان