امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 اسفند
یکی از مفید ترین درسهایی که در الانان یاد گرفته ام این است که : اگر من نمی خواهم یک پا دری (زیر دست و کم ارزش) باشم باید از کف زمین برخیزم . به عبارت دیگر . اگر چه من نمیتوانم آنچه را که دیگران می گویند .انجام می دهند و یا فکر میکنند را کنترل کنم اما مسئول انتخاب های خودم هستم . با نگاهی به گذشته . من می توانم بپذیرم که بخش زیادی از رفتار های ناپسند در من هدایت شده است . اما من فردی بودم که ان رفتار و اعمال را ادامه میداد و اغلب اوقات به قبل بر می گشت من شرکت کننده مشتاق در رقص بودم که به دو همراه نیاز داشت احساسی شبیه قربانی بودن می کردم . در بیشتر موارد من یک داوطلب بودم .امروز در نتیجه بهبودی در الانان . می دانم که درمانده نیستم . من انتخاب هایی دارم وقتی آن احساس قدیمی را که می گفت من یک قربانی هستم . به من روی می آورد . می توانم آن را بصورت یک پرچم قرمز . یک اخطار تلقی کنم که ممکن است (در افکار یا اعمال من )چیز هایی که به نفع من نمی باشد . سهیم شود می توانم از سرزنش کردن دیگران خود داری کنم و در عوض فقط به گرفتاری های خودم نگاه کنم و بیندیشم . در این صورت است که تغییر خواهم کرد

یاد آوری امروز

بر عهده گرفتن مسئولیت انتخاب های فردی ام . می تواند صلاحیت بزرگی باشد . امروز . مطابق علایق خودم عمل خواهم کرد
قبل از اینکه در زندگی به آرزوی قلبی ام که تغییر الکلی بود بپردازم . به خوبی بحران ها را می پذیرم تا بهبودی فردی ام را ببینم .....
هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1 اسفند mahla 0 1,071 2014-02-04، 10:24
آخرین ارسال: mahla
  2 اسفند mahla 0 863 2014-02-04، 10:24
  3 اسفند mahla 0 1,206 2014-02-04، 10:23
  4 اسفند mahla 0 912 2014-02-04، 10:23
  5 اسفند mahla 0 924 2014-02-04، 10:22