امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز به روز -28 شهریور
[b]
28 شهريور من فکر می‌کردم با آشنایی اصول خودیاری کارها درست خواهد شد. در حالیکه من نياز دارم كه مهارت‌های زندگی را که نمی‌دانستم، بیاموزم و این آموزش یک مرحله‌ی بمرور و روز به روز بود. این آموزش به تنهايي از عهده‌ی من بر نمی‌آمد. بايد سعي می‌كردم از تجربیات دوستان و راهنمایم برای یادگیری این مهارت‌ها در زندگي و بهبودی را بياموزم. مي‌خواهم به من كمك شود تا فضیلت‌های خود را كشف كنم و ویژگی‌هايم را بدانم. زندگی ارزش اين‌ را دارد كه به آموختن بپردازم و به مهارت‌ها دست پیدا کنم. زندگی کنونی من دوست داشتني است! من براي اداره‌ی زندگيم دست به هر كاري مي‌زنم، كه با اصول موافق باشد. آيا به خاطر ديگران و تأثيرات آن‌ها خود را مجبور به اجراي عادت‌هايي مي‌كردم كه از خود واقعيم نبود؟ هرروز سعي مي‌كنم كه خود واقعي‌ام را به تماشا بگذارم و با احساس خجالت و شرمندگی موجود در خودم کنار بیایم. چه ماسكي بهتر از خود واقعی که همه كارهايم نيمه تمام و ناقص می‌ماند و با کمک دوستان سعي مي‌كنم كه با انجام دادن كارهاي خودم معجزه‌ی خداوند را مطرح كنم. خداوندا: مرا در كوره راه ناشناخته زندگي راهنمايي كن! خود واقعي‌ات را دوست داشته باش!
[/b]
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1 شهریور - روز به روز sadaf 0 831 2014-02-04، 11:01
آخرین ارسال: sadaf
  2 شهریور-روز به روز sadaf 0 819 2014-02-04، 11:00
  3 شهریور-روز به روز sadaf 0 787 2014-02-04، 10:59
  4 شهریور-روز به روز sadaf 0 855 2014-02-04، 10:58