امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
40- اگر پذيرفته‌ايد كه بيمار هستيد، چه پيش بيني براي بهبودي خودتان كرده‌ايد و براي در

40- اگر پذيرفته‌ايد كه بيمار هستيد، چه پيش بيني براي بهبودي خودتان كرده‌ايد و براي درمان خودتان چه برنامه ريزي نموده‌ايد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من با بهره گرفتن از اصول خودیاری این سه قدم و معجزه فقط برای امروز استفاده کردم و میکنم و اینکه تابلو مراقبت از خود را در مقابل دوی خود نصب کردم که با وسائل بازی و وسوسه دوستان همبازی و مکانهایی که محل بازی قمار است و شرکت نکردن در هیچ شرطبندی و استفاده نکردن از کلمه شرط در گویشم و از کسانی که سر هر موضوع شرط میبندن قطع رابطه کردن توانسته ام خودم را از جرگه قماربازان و شرطبندان کنار بکشم و حتی بعنوان وقت گذرانی و بازی تفریحی دست به وسایل بازی دست نمی زنم و از راهنمایم در هنگام افکار و موارد وسوسه بهره میگیرم و خودم هم به چندنفری بعنوان راهنما کمک میکنم و این اصول را در فقط برای امروز بکار میگیرم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  4- آیا در شرط بستن و قماربازی بلوف و کلک از دیگران خورده‌اید، یا خودتان به دیگران زده mehdiast 2 1,524 2016-09-10، 06:38
آخرین ارسال: جمشید
  57- آیا میدانید مفهوم واقعی عاجز و عجز برای شما چیست، فقط نظر شخصی خودتان اهمیت دارد؟ mehdiast 1 5,801 2014-04-08، 03:55
آخرین ارسال: شاپور الف
  56- آيا احساسات واقعي خودتان را مي‌شناسيد و به آنها احترام میگذارید، يا فقط راجع به آ mehdiast 1 1,190 2014-04-08، 03:54
  55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,087 2014-04-08، 03:53
  54- آيا در گذشته خودتان را دوست داشتيد و به احساسات خودتان احترام مي‌گذاشتيد؟ mehdiast 1 1,046 2014-04-08، 03:51

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان