امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11- از اینکه خودتان را معتاد دانستید، عکس‌العمل و احساسات و واکنش واقعی و درونی خود ر

11- از اینکه خودتان را معتاد دانستید، عکس‌العمل و احساسات و واکنش واقعی و درونی خود را به صورت کامل می توانید توضیخ داده و بنویسید؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
درهمان موقع احساس خطر کردم چون داستانهای وحشتناکی از قماربازانی که زن و دختران و خانه و زندگی خود را پای بساط میگذارند را تعریف میکردند و من هم ترسیدم و در اولین اقدام فوراً نمازی خواندم و توبه کردم و به دو روز نکشید توبه شکستم و همین توبه کردن را در قم و مشهد هم انجام دادم و به چند هفته نکشید که وسوسه بازی و بودن در کنار دوستان همبازی و حضور در محل بازی که خودش به اندازه کافی وابستگی و اعتیاد داشت. اجازه نمیداد که من به توبه ام پایبند باشم. اما یک ترس و استرس آزار دهنده در وجودم بود و اجازه نمیداد راحت بخوابم و من هم به دکتر مراجعه میکردم تا با داروهایش ساعتی بخوابم. ترس از آینده باعث میشد که برای قمار و شرط بستن فکری بکنم و معمولاً افکار من روی تقلب و ساخت و پاخت و دسته بندی و یارگیری دور میزد و امکان نجات خودم را از این گرداب که خودم و زندگیم را در خودش به درون نابودی میکشاند. من هم تنها با جایگزین کردن این بازی با آن بازی و شرط بندی های رسمی در قهوه خانه ها شرط می بستیم را بلد بودم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  4- آیا در شرط بستن و قماربازی بلوف و کلک از دیگران خورده‌اید، یا خودتان به دیگران زده mehdiast 2 1,533 2016-09-10، 06:38
آخرین ارسال: جمشید
  2- آیا می‌توانید هیجانات و احساسات اوّلین بار شرطبندی و قماربازی خود را توضیح داده و mehdiast 2 1,229 2016-09-09، 03:36
آخرین ارسال: جمشید
  57- آیا میدانید مفهوم واقعی عاجز و عجز برای شما چیست، فقط نظر شخصی خودتان اهمیت دارد؟ mehdiast 1 5,806 2014-04-08، 03:55
آخرین ارسال: شاپور الف
  56- آيا احساسات واقعي خودتان را مي‌شناسيد و به آنها احترام میگذارید، يا فقط راجع به آ mehdiast 1 1,193 2014-04-08، 03:54
  55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,092 2014-04-08، 03:53

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان